Witte chocolade trifle's met Doyenne du Comice peer

Witte chocolade trifle's met Doyenne du Comice peer

15 december 2022

Ingrediënten

1 zakje witte chocolade mousse van soest 250 ml volle melk 2 canelé’s 4 theel. crème crue 1 doyenne du Comice peer, in kleine blokjes ZELF IN HUIS HALEN 50 ml amaretto likeur

Bereiding

  1. Bereid de chocolademousse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de canelé’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in dunne plakken en schenk de likeur erover, laat even staan zodat het goed intrekt en de canelé’s zacht worden.
  2. Verdeel de plakjes canelé over 4 kleine glazen. Doe er een schep witte chocolade mousse en wat blokjes peer op. Herhaal dit nogmaals. Maak af met wat crème crue en eventueel wat extra blokjes peer.
 

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 15 min

More articles