Tomatensalade met chorizo

Tomatensalade met chorizo

22 juli 2020

Ingrediënten

Bijgerecht voor 4 personen // tijd: circa 15 minuten 1/2 chorizo, in blokjes 500 g tomaten mix (verschillende kleuren en vormen), in parten 1 rode ui, in dunne halve ringen Bosje verse bladpeterselie Zuurdesembrood, voor erbij Voorraadkast / zelf in huis halen: 1 eetl. kappertjes 1 eetl. rode wijnazijn 2 eetl. olijfolie  

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan en bak de chorizo knapperig.
  2. Meng de tomaten, ui, peterselie en kappertjes in een kom en voeg de chorizo blokjes toe.
  3. Klop een dressing van de rode wijnazijn en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet de dressing over de tomaten en roer door. Serveer met plakken brood.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles