Krieltjes salade met crème fraîche en verse kruiden

Krieltjes salade met crème fraîche en verse kruiden

6 augustus 2019

Ingrediënten

500 g krieltjes, gehalveerd 3 eetl. crème fraîche 3 eetl. Lindenhoff knoflook mayonaise Handje verse peterselie, fijngehakt Handje verse dille, fijngehakt Handje verse bieslook, fijngehakt Zelf in huis halen 1 eetl. witte wijnazijn

Bereiding

  1. Kook de krieltjes in 20 minuten gaar, giet af en laat uitstomen.
  2. Meng de crème fraîche, mayonaise en azijn en breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng het crème fraîche mengsel door de lauwwarme krieltjes, roer door en laat afkoelen.
  4. Voeg, als het geheel voldoende is afgekoeld, de bosui en verse kruiden toe en roer door.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles