Espinacas a la Catalana

Espinacas a la Catalana

29 juli 2019

Ingrediënten

2 eetl. pijnboompitten 3 eetl. rozijnen 750 g wilde spinazie 2 teentjes knoflook, in plakken Zelf in huis halen 4 eetl. olijfolie

Bereiding

  1. Laat de pijnboompitten en rozijnen 1 uur wellen in koud water.
  2. Snijd de harde stelen van de spinazie en was gronding. Giet de pijnboompitten en rozijnen af.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook licht goudbruin. Voeg vervolgens de pijnboompitten en rozijnen toe en bak deze circa 3 minuten mee.
  4. Laat de spinazie slinken in de pan en breng op smaak met zout en peper. Serveer de spinazie op een mooie groot bord.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 60 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles