Knolselderij salade met appel

Knolselderij salade met appel

19 augustus 2019

Ingrediënten

1 kleine knolselderijj 2 eetl. boerenyoghurt 3 eetl. Lindenhoff citroen mayonaise 2 Jonagold appels, in blokjes 2 eetl. rozijnen 1 eetl. walnoten, geroosterd en grof gehakt Handje verse peterselie, fijngehakt Zelf in huis halen 1 theel. mosterd (ook verkrijgbaar in webwinkel)

Bereiding

  1. Schil de knolselderij en snijd hem in stukken. Rasp de knolselderij in de keukenmachine fijn.
  2. Meng de yoghurt, citroen mayonaise en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng het yoghurtmengsel door de knolselderij en voeg de appel en rozijnen toe.
  4. Bestrooi met de walnoten en peterselie.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles