Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata

Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata

15 maart 2021

Ingrediënten

8 groene asperges, in dunne plakken 100 g verse jonge tuinbonen, gedopt 1/2 citroen, geraspt en geperst 1 zakje gemarineerde artisjokharten, gehalveerd 1 bol burrata 5 g verse basilicum, grof gehakt 30 g amandelen, gehakt en geroosterd 50 g rucola VOORRAADKAST 4 eetl. olijfolie

Bereiding

  1. Blancheer de asperges en tuinbonen gedurende 2 minuten. Leg ze vervolgens in een bakje met ijskoud water.
  2. Klop in een kommetje een dressing van het citroensap en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel alle ingrediënten over een schaal en besprenkel met de citroendressing.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Moeilijkheid: 2

More articles