Kwarteleitjes met radijsjes en kruidenzout

Kwarteleitjes met radijsjes en kruidenzout

17 oktober 2018

Ingrediënten

Deze kwarteleitjes en radijsjes met kruidenzout zijn een eenvoudig en verassend voor- of bijgerecht! Varieer erop los met verschillende soorten verse, gedroogde kruiden of geraspte citroenschil. Ingrediënten: 10 kwarteleitjes Bosje radijs 50 g grof zeezout 50 g verse kruiden (bijvoorbeeld bieslook, basilicum, peterselie en kervel) 1 knapperig brood, in plakken Olijfolie van goede kwaliteit Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Bereiding

Kook de kwarteleitjes in circa 3 minuten halfzacht. Maal de kruiden fijn in een keukenmachine en vermeng ze met het zeezout. Was de radijsjes en laat ze uitlekken. Leg de kwarteleitjes en radijsjes op een snijplank en serveer met de kruidenzout, knapperig brood en olijfolie om te dippen.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 5 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles