Gevulde eieren met Baambrugs big spek

Gevulde eieren met Baambrugs big spek

17 maart 2021

Ingrediënten

8 eieren 6 plakken Baambrugs big spek 4 eetl. Lindenhoff mayonaise Zelf in huis halen 5 g bieslook, fijngehakt

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard.
  2. Bak ondertussen het spek knapperig en hak vervolgens fijn.
  3. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.
  4. Meng in een kom het eigeel, 2/3 van het spek, bieslook en de mayonaise en breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep het mengsel in de holte van de eieren. Garneer met het overige spek en wat extra bieslook.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles