Carpaccio van geroosterde biet met Chèvre Mothais AOP

Carpaccio van geroosterde biet met Chèvre Mothais AOP

17 november 2020

Ingrediënten

1 Barbabietole Arrosto -geroosterde biet uit Italië 50 g waterkers handje verse peterselie 75 g Chèvre Mothais AOP handje hazelnoten, geroosterd en gehakt VOORRAADKAST goede kwaliteit olijfolie 2 eetl. Balsamico azijn Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn

Bereiding

  1. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en hak ze grof
  2. Schil de Barbabietole Arrosto en snijd in flinterdunne plakjes op een mandoline of met een vlijmscherp mes
  3. Verdeel de bietenplakjes dakpansgewijs op een schaal of groot bord
  4. Leg wat waterkers en peterselie in het midden en verbrokkel de geitenkaas erover
  5. Bestrooi met de hazelnoten en besprenkel met olijfolie en Balsamico azijn.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 10 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles