Cavolo Nero ravioli met ansjovisboter

Cavolo Nero ravioli met ansjovisboter

10 januari 2020

Ingrediënten

Ingrediënten: 2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti ricotta-cavolo nero ravioli 110 g boter 40 g ansjovis Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Bereiding

  1. Verwarm de boter in een brede koekenpan.
  2. Voeg de ansjovis toe aan de gesmolten boter en laat deze 2 minuten smelten in de pan.
  3. Breng ondertussen een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook. Voeg de ravioli toe en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  4. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar wat kookvocht.
  5. Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan.
  6. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel ansjovisboter overheen en maak af met wat versgemalen peper.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 10 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles