Brioche broodpudding met crème crue

Brioche broodpudding met crème crue

4 april 2020

Ingrediënten

Brunchgerecht voor 4 personen // Pasen // Tijd: 10 minuten + 30 minuten oventijd

1/2 Panettone of brioche brood 250 ml slagroom 2 eieren 1 potje crème crue lekkere (abrikozen) jam Voorraadkast 2 eetl. kristalsuiker

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd het brioche brood in blokjes.
  3. Meng in een kom de slagroom, eieren en kristalsuiker tot een romig geheel. Meng het brioche brood erdoor en roer goed door.
  4. Schep het in een ovenschaal en laat nog 10 minuten staan.
  5. Bak in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
  6. Serveer met een schepje crème crue en wat abrikozen jam.

Ook lekker met frambozen, bessen en ander zacht fruit

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 40 min
  • Moeilijkheid: 2

More articles