Kweeperengelei uit eigen tuin
Beschrijving
Deze mooie pâte de coings wordt volgens geheim recept op Lindenhoff door de Open Tuin gemaakt van verse kweeperen en is van het einde van de zomer tot ongeveer januari verkrijgbaar. De zoete, fruitige smaak kan goed gecombineerd worden met een kaasplateau of leverpaté.
Meer informatie
ingrediënten
pectine, suiker, conserveermiddel - benzoeenzuur, kweepeer, citroenzuur
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 1148 kJ |
Energie | 270 kcal |
Koolhydraten | 67,1 g |
waarvan suikers | 62,1 g |
Eiwitten | 0,2 g |
Meer weten?
LINDENHOFF Open Tuin
Achter de Marché, aangrenzend aan de Lindenhoff boerderij, ligt een bijzondere plek verscholen. In de winter worden er wortelen, spruitjes en boerenkool — maar ook ’vergeten’ groenten, zoals topinamboer en postelein — geteeld op de koude grond. In de zomer staan de tunnelkassen vol eetbare bloemen, kruiden en kleurrijk seizoensfruit. Dit is de Open Tuin, waar onder begeleiding van Jonathan Vink en zijn team mensen werken die door uiteenlopende omstandigheden een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Lees meer over lindenhoff open tuin