Kamper lamszadel rollade met verse kruidenvulling
Seizoen
springGang
mainBereidingstijd
70 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Hoofdgerecht voor 4 personen // Tijd: 10 minuten + circa 1 uur oventijd
1 Kamper lamszadel rollade, op kamertemperatuur
Handje verse munt, fijngehakt
Handje verse peterselie, fijngehakt
Handje verse salie, fijngehakt
4 tenen knoflook, fijngehakt
Voorraadkast
4 eetl. olijfolie
Kamper lamszadel rollade met verse kruidenvulling
- Verwarm de oven voor op 150 graden.
- Knip de rollade los. Meng de fijngehakte kruiden met de knoflook en 3 eetl. olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de binnenkant van de rollade met het kruidenmengsel en rol voorzichtig op. Bind de rollade opnieuw op met keukentouw.
- Verhit een koekenpan met 1 eetl. olijfolie en bak de rollade rondom goudbruin.
- Zet de rollade vervolgens circa een uur in de oven tot deze een kerntemperatuur van 60 graden heeft bereikt.
- Omwikkel met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Snijd in mooie plakken en serveer.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.