Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Brandt & Levie knoflook-nootmuskaat Biologisch

--.-- 235
Sorry, dit product is niet beschikbaar

Beschrijving

Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken. Dit zijn zowel Brandt & Levie varkens die opgroeien bij bevriende boeren.
Een klassieke droge worst van het Pink Label. De knoflook wordt eerst in wijn gelegd met als resultaat een subtiele knoflooksmaak.

Onder het Pink label vallen de originele Brandt & Levie smaken zoals venkelzaad, chili-oregano of rozemarijn-rozenblaadjes. Deze worsten maken ze bewust van biologisch vlees. Biologisch is een sterk keurmerk en sluit daarom ook goed aan bij hun missie. Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie vind je beide labels bij ons in het assortiment.

13036 Lindenhoff

Meer informatie

ingrediënten

varkensvlees bio 96% ,knoflook bio 1% ,nootmuskaat bio ,dextrose bio ,varkensdarm ,peper wit bio ,witte wijn bio ,peper zwart bio ,zout ,startculturen

Bewaren

Bewaar de worst het liefst in het bewaarzakje op een koele, donkere plek, zoals in de koelkast. Om ervoor te zorgen dat de worst zijn aroma's behoudt en niet uitdroogt raden we aan om deze niet al te lang te bewaren.

Bereiding

De worst is het lekkerst op kamertemperatuur en zo dun mogelijk gesneden. Zo smelten de vetten in de worst op de tong, waardoor de karakteristieke smaak nog mooier naar voren komt.

Voedingswaardenper 100 g
Energie1431 kJ
Energie342 kcal
Vetten22 g
  waarvan verzadigde7 g
Koolhydraten0,1 g
Eiwitten36 g
Zout4 g
Oorsprong

Brandt & Levie

Smaakvol vlees van goed gehouden Nederlandse varkens, natuurlijke ingrediënten en gevoel voor bijzondere smaakcombinaties: dat is wat de worsten van Brandt & Levie al jarenlang geliefd maakt. Vanaf dag één is het doel van deze Amsterdamse worstenmakers om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten.

Meer over de boer