Witte van köning
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
Beschrijving
Deze ‘Witte’ van kaasboerderij Köning wordt sinds december 2014 gemaakt. Kaasmaakster Christine maakt dit handgeschepte kaasje met de rauwe melk van hun eigen koeien. Deze koeien grazen in de zomer periode in het gebied Liemers, een vruchtbare streek tussen Rijn en IJssel. De ‘Witte 50+’ is fluweelzacht, romig van smaak en loopt wat uit. Het karakter wordt bepaald door de volle rauwe melk, tonen van paddenstoelen die voller wordt naarmate de kaas langer rijpt.
Een stuk weegt ongeveer 200 gram.
20070
Lindenhoff
Meer informatie
ingrediënten
koemelk (rauw), zuursel, stremsel(dierlijk), zout, witschimmel cultuur
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 1486 kJ |
Vetten | 29 g |
waarvan verzadigde | 21 g |
Koolhydraten | 0,8 g |
waarvan suikers | 0,8 g |
Eiwitten | 20 g |
Zout | 1,2 g |