Toulouse-pistache worst van B&L
Beschrijving
De franse stad Toulouse staat bekend om haar kruidige worst. Brandt en Levie voegt pistachenoten toe aan het receptuur. Deze verse worst is ontwikkeld door Brandt & Levie tijdens WorstLAB, waar ze samen met hun team, bevriende chefs en inspirerende mensen nieuwe recepturen bedekenken.
1 stuk bevat 2 stuks van 120 gram.
Meer informatie
ingrediënten
pistache noten, witte wijn, zoete paprika, korianderzaad, zeezout, foelie, nootmuskaat, jeneverbes, peper zwart, varkensvlees, peper wit, kardemom
Bewaren
Bewaar de worst het liefst in het bewaarzakje op een koele, donkere plek, zoals in de koelkast. Om ervoor te zorgen dat de worst zijn aroma's behoudt en niet uitdroogt raden we aan om deze niet al te lang te bewaren.
Bereiding
De worst is het lekkerst op kamertemperatuur en zo dun mogelijk gesneden. Zo smelten de vetten in de worst op de tong, waardoor de karakteristieke smaak nog mooier naar voren komt.
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 945 kJ |
Energie | 226 kcal |
Vetten | 17,2 g |
waarvan verzadigde | 6,4 g |
Koolhydraten | 0,6 g |
waarvan suikers | 0,5 g |
Eiwitten | 16,8 g |
Zout | 0,64 g |
Oorsprong
Brandt & Levie
Smaakvol vlees van goed gehouden Nederlandse varkens, natuurlijke ingrediënten en gevoel voor bijzondere smaakcombinaties: dat is wat de worsten van Brandt & Levie al jarenlang geliefd maakt. Vanaf dag één is het doel van deze Amsterdamse worstenmakers om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten.
Meer over de boer