Boeren yoghurt naturel Biologisch
Beschrijving
In Rolde, midden in het Nationaal Park De Drentse Aa, gebeurt iets bijzonders. Hier wordt op ambachtelijke wijze de biologische yoghurt van Lindenhoff geproduceerd. Er wordt gewerkt met traditionele methodes en recepten die in de moderne zuivelindustrie vrijwel niet meer gebruikt worden, simpelweg omdat ze te veel tijd kosten of te veel vakmanschap vragen. Deze boerenyoghurt wordt gemaakt van volvette koemelk, een echt natuurproduct waarvan de smaak en het vetgehalte met het seizoen mee veranderen. De yoghurt wordt in de ketel gerijpt en na zo’n 20 uur — wanneer deze de perfecte zuurgraad heeft bereikt — voorzichtig met de hand glad geroerd en afgevuld in de flessen. Het resultaat is een extra stevige en smakelijke yoghurt!
Meer informatie
ingrediënten
melkzuur culturen, koemelk bio (gepasteuriseerd)
Bewaren
Onze producten zijn vers het lekkerst! Wij raden aan deze yoghurt binnen 4 dagen na ontvangst te consumeren.
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 140 kJ |
Energie | 57 kcal |
Vetten | 3,5 g |
waarvan verzadigde | 2,1 g |
Koolhydraten | 4 g |
Eiwitten | 3,5 g |
Zout | 0,4 g |