Gesneden nagelhout
--.--
230Eten, drinken en tabak > Voedselitems > Vlees, vis en eieren > Vlees
Sorry, dit product is niet beschikbaar
Beschrijving
Ons eigen ambachtelijk bereide nagelhout, afkomstig van de rundermuis. Het vlees wordt twee weken gezouten en vervolgens voor enkele maanden in een droogruimte gehangen. Het krijgt daardoor een bijzonder verfijnde, licht nootachtige en zoute smaak. De naam nagelhout verwijst naar de plank met spijkers waaraan het vlees vroeger te drogen hing. Het is van oorsprong een echt Drents streekproduct, en vormt een mooi Nederlands alternatief voor de Noord-Italiaanse bresaola.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 4 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart.
12567
Lindenhoff
Meer informatie
ingrediënten
rundvlees 97% ,zout 2% ,kruiden en specerijen (met zout)
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 635 kJ |
Energie | 152 kcal |
Vetten | 7,7 g |
waarvan verzadigde | 2,4 g |
Koolhydraten | 2,4 g |
waarvan suikers | 0,8 g |
Eiwitten | 17,9 g |
Zout | 2,5 g |