Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Schaap & Geit kaasplateau

--.-- 7067
Sorry, dit product is niet beschikbaar

Een kaasplateau speciaal voor Pasen, met exclusieve schaap- en geitenkazen, zorgvuldig samengesteld door onze kaasmeester. Druiven, warm brood en een goeie port erbij, en de borrel kan beginnen.

Exclusief verkrijgbaar van 3 t/m 8 april

Beschrijving

Je voudrais du fromage! Met Pasen wilt u een bijzondere selectie serveren – op zichzelf of als afsluiter van een heerlijk diner? Lindenhoff is trots op deze luxe, door onze kaasmeester samengestelde plank met exclusieve schaap- en geitenkazen speciaal voor de tijd rondom Pasen. Vier kazen, die elkaar mooi aanvullen en de liefhebbers met juwelen van Nederlandse bodem, als ook Franse soorten verrast.

Speciaal voor u geselecteerd door de Kaasmeester!

4 kazen voor op het plateau; samen maar liefst 725 gram!

  • Brin d`Amour
    De Brin d`Amour verenigd de liefde voor het eiland Corsica in een volle, romige schapenkaas met een licht zuurtje. De korst barst van de kruiden met onder andere tijm, rozemarijn, venkel- en korianderzaad. Deze diepe smaken neemt de kaas op en openbaart de kruidenrijke, wilde kant van Corsica op de tong.
  • Zilte Duinen
    Het sappige gras en de vele kruiden op de wadden worden gestreeld door de zilte zeewind. Dat smaakt niet alleen de schapen, maar geeft ook een bijzonder kruidenrijke diepte aan de Zilte Duinen, een heerlijke schapenkaas die op Terschelling wordt gemaakt. Gecombineerd met een Madeira, ontwikkeld deze kaas zich helemaal in zijn zilte, volle smaak.
  • Roquefort d’Argental
    Als smeuïge tegenhanger voor de drogere kazen ligt de Roquefort d`Argental met zijn karakteristieke groen-blauwe dooradering op het plateau. De zoete geur lokt de neus, maar eenmaal geproefd, komen de rijke, pittige componenten tot hun recht. Een onmisbare schapenkaas met een rijke historie. Sinds 1411 wordt deze kaas exclusief in de grotten van Roquefort gerijpt en mag rusten, tot de lichte scherpte bereikt is.
  • Sainte-Maure de Touraine
    Zacht en romig rondt de handgeschepte Sainte-Maure de Touraine uit de Loire regio het plateau helemaal af. Jong nog fris, gras- en yoghurt achtig, toont de kaas gerijpt een meer geprononceerde smaak met een licht pittig randje. Herkenbaar is de kaas aan de strohalm in het midden, die de zachte kaas stabiliteit geeft.

Een kaasplateau houdt van gezelschap en de juiste temperatuur bij het serveren. De smaken van de kazen komen tot hun recht op kamertemperatuur en elke kaas verrast met nieuwe smaakbelevingen met de juiste wijn, port of sherry.

Lindenhoff