Brioche van Fort Negen
Beschrijving
Deze fluffy zachte roomboter brioches zijn de perfecte aanvulling op jouw diner. Bakker Maarten Langeslag van Fort Negen bereidt deze ambachtelijke broodjes van uitsluitend eerlijke en lokale ingrediënten. Wist je trouwens dat de bakker van Fort Negen ooit in de keuken van restaurant De Kas zijn brood bakte?
Deze roomboter brioche is speciaal ontwikkeld voor Lindenhoff en fantastisch voor een heerlijk ontbijt en/of -brunch. Of serveer de brioches als amuse met echte boerenboter en Zeeuwse zoute.
Bakker Maarten deed zijn kennis op tijdens zijn reizen door Italië, Frankrijk en Australië. “Ik zocht bakkerijen waar de bakkers iets bijzonders deden. Bakkers die bijvoorbeeld hun eigen granen verbouwden of bakten in een steenoven.” De inspiratie voor zijn broden haalt hij nog steeds uit zijn reizen.
Meer informatie
ingrediënten
boter (bevat lactose), zuurdesem, suiker, melk, water, eigeel, zout, gist
Bewaren
Bak de brioche af in een voorverwarmde oven op 170 graden, 10 minuten