Euro Pizza | Pittige ‘Nduja
Zalige zuurdesembodem belegd met ingrediënten van Lindenhoff!
Beschrijving
Zalige zuurdesembodem met ‘nduja van Brandt&Levie. De pittige smeerworst kent z’n oorsprong in het Italiaanse Calabrië – deze Amsterdamse variant is verrukkelijk met onze huisgemaakte aangezuurde room, frisse snijbiet en het zoete van honing. Om ‘m af te maken is de pizza nog belegd buffelmozzarella van melk uit Twente en kruim van Euro Pizza’s eigen busbrood – da’s lekker lokaal!
Bij het Amsterdamse Euro Pizza weten ze precies hoe ’t moet. Pizza maakt u met de hand én eet u het liefst als-ie net uit de oven komt. En daar doen ze nog een schepje bovenop door ze te beleggen met ingrediënten van Lindenhoff, op huisgemaakte zuurdesembodems met Nederlandse bloem van korenmolen De Zandhaas en Italiaanse bloem Caputo. Ze pakken de pizza’s net na het bakken voor u in, zodat u ze in de vriezer kunt bewaren. Ontdek wat uw favoriete pizza is, leg een voorraadje aan en geniet van de beste pizza’s wanneer u maar wilt – thuis aan tafel, als in een restaurant!
Meer informatie
ingrediënten
water, mozzarella buffel, broodkruim, snijbiet, honing, zout, 'nduja, bloem