Pizzabodems van Madisons
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
Beschrijving
Net buiten het centrum van het Zuid-Italiaanse Altamura komen de lekkerste broden en focaccia’s uit de houtoven van bakkerij DiGesú. Beppe en zijn familie weten wel raad met traditionele recepten en maken ambachtelijk pizzadeeg met semolina di grano reminicata, waardoor deze pizza’s prachtig goudbruin bakken met een knapperige korst. Met deze voorgebakken pizzabodems kunt u even doen of u zelf in Apulië bent, door ze te voorzien van een lekker laagje tomatensaus en te beleggen met wat u zelf maar lekker vindt – een paar minuten in de oven en buon appetito!
590738
Lindenhoff
Meer informatie
ingrediënten
moedergist, durum tarwe griesmeel, olijfolie extra vergine, zout, aardappelzetmeel, water
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 1294 kJ |
Energie | 305 kcal |
Vetten | 2 g |
waarvan verzadigde | 0,3 g |
Koolhydraten | 59 g |