Eendenborstfilet
Beschrijving
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Wie van eend houdt moet deze proberen! Een heerlijk stuk eendenborst waarvan de eenden hun eten bij elkaar scharellen en dat is terug te proeven. Snijd het vet van de eendenborst in en bak deze mooi krokant goudbruin. Het vet dat uitgebakken wordt houd de eend heerlijk mals. Want vet is smaak. Ook heerlijk om de eend af te blussen met wat port en vers geperste jus d’orange.
in 1 verpakking zitten 2 eend borstfilet boerderij van per stuk ongeveer 190 gram (in totaal ongeveer 380 gram).
Meer informatie
Voedingswaarden | per 100 g |
---|
Oorsprong
Poelier Pieter van Meel
Pieter van Meel groeide op in de polder ten noorden van Amsterdam, dat in de jaren ‘60 bekend stond om de vele poeliers die er waren gevestigd. Van Meel werd al jong gegrepen door het ambacht en leerde alles over kippen houden, fokken, vangen, slachten en panklaar maken. Ook ging hij graag mee op jacht in de polder. Hij opende op twintigjarige leeftijd een eigen poelierswinkel met producten van hoge kwaliteit. De kwaliteit en smaak van het wild en gevogelte van Pieter van Meel werd al snel opgemerkt bij topkoks. In 1984 opende Pieter van Meel een nieuwe onderneming en ontwikkelde zich tot ee ...
Meer over de boer