Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff x Leonardo Pacenti | Ravioli ricotta en cime di rapa

--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar

Beschrijving

Handgemaakte verse ravioli gevuld met ricotta en cime di rapa. Met veel liefde bereid van de pure, eenvoudige ingrediënten van Lindenhoff, uit de keuken van chef Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini.

Cime di rapa is een kruising tussen broccoli en raapsteeltjes uit het zuiden van Italië. Een tikje bitter, maar fris in balans met ricotta.

Voor de ravioli worden verse pastabladen gebruikt van biologische eieren en 100% Farina de semola di grano duro –  fijn griesmeel van durum tarwe. Dit is niet alleen gezonder, maar ook veel smaakvoller dan het tarwebloem waar veel verse pasta van gemaakt wordt.

Één doosje is geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen of een tussengerecht voor 3 á 4 personen. Buon appetito!

590714 Lindenhoff
Dit product wordt ontdooid geleverd.

Meer informatie

ingrediënten

griesmeel van harde tarwe 72%, ei 25%, water 3%, ricotta, cime de rapa, peper, zout, knoflook, olijfolie, pecorino, parmezaan

Bewaren

Gekoeld bewaren. Bereid de ontdooide ravioli bij voorkeur binnen 2 dagen.

Bereiding

Kook de pasta voor ongeveer 5-6 minuten in in zacht kokend water met ruim zout. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht. Leg de ravioli in de pan met saus, voeg een eetlepel van het kookvocht toe en maak het 'gezellig’ in de pan zodat het gerecht één geheel wordt.

Voedingswaardenper 100 g
Energie783 kJ
Energie185 kcal
Vetten7 g
  waarvan verzadigde4 g
Koolhydraten22 g
  waarvan suikers2 g
Eiwitten9 g
Meer weten?

Lindenhoff x Leonardo Pacenti

Met de thuis ravioli van het Amsterdamse toprestaurant Toscanini wordt het wel heel makkelijk om een fantastische maaltijd op tafel te zetten. De superverse ravioli van hoogwaardige ingrediënten is via Lindenhoff te bestellen. Chef-kok Leonardo Pacenti over de perfecte raviolidikte, Groningse ricotta en zijn hekel aan verspilling.  



Lees meer over lindenhoff x leonardo pacenti