Wijnarrangement menu De Nederlanden*
Geniet thuis aan tafel als in een sterrenrestaurant met het menu van Chef Wilco Berends van De Nederlanden* én bijpassende wijn! Speciaal geselecteerd door de Lindenhoff sommelier.
Geselecteerd door de Lindenhoff sommelier
Een verfijnde Aix-en-Provence Rosé en zachte Vin de France Rouge 'Raisin de Loup'
De perfecte combinatie met het Lindenhoff x De Nederlanden menu
Beschrijving
Geniet thuis aan tafel als in een sterrenrestaurant met het menu van Chef Wilco Berends van De Nederlanden* compleet met bijpassende wijn.
Dit wijnarrangement bestaat uit een Aix-en-Provence Rosé om het voorgerecht te begeleiden en een Vin de France Rouge ‘Raisin de Loup’ om bij het hoofdgerecht te schenken. Speciaal geselecteerd door de Lindenhoff sommelier, om het samenspel van eten en drinken ultiem te ervaren.
Aix-en-Provence Rosé, Grenache | Een verfijnde rosé met een verleidelijke en zuivere, iets bloemige neus. In de mond subtiel en sappig, mooi droog en boordevol rood fruit.
Vin de France Rouge ‘Raisin de Loup’ | Biodynamische wijn uit Zuid-Frankrijk van een van de topproducenten uit Châteauneuf-du-Pape. Een zachte wijn met rood fruit, kersen en bessen.