Lindenhoff x restaurant de Kas | Zachte geitenkaas met doyenne du comice peer, Texelse oude geitenkaas en citroen
ingrediënten
2 PERSONEN
Doyenne de Comice peer
75g gerapste oude Texelse schapenkaas
100g zachte geitenkaas
rucola
en bergamot-dressing voor u bereid in de keuken van restaurant De Kas
Voorraadkast
Pane carasau, carta di Musica of flinterdunne crackers
4 PERSONEN
Doyenne de Comice peer
150g geraspte oude Texelse schapenkaas
200g zachte geitenkaas
rucola
en bergamot-dressing voor u bereid in de keuken van restaurant De Kas
Voorraadkast
Pane carasau, carta di Musica of flinterdunne crackers
Zachte geitenkaas met doyenne du comice peer, Texelse oude geitenkaas en citroen
Bereidingstijd | 10 minuten voor serveren
- Snijd de peer in dunne plakjes.
- Verdeel de zachte geitenkaas over de borden. Leg hierop de peer en de cracker.
- Bestrooi met de geraspte oude Texelse geitenkaas.
- Garneer met rucola en schenk de citroen-dressing rondom de kaas.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.