Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff x restaurant de Kas | Zachte geitenkaas met doyenne du comice peer, Texelse oude geitenkaas en citroen

ingrediënten

2 PERSONEN
Doyenne de Comice peer
75g gerapste oude Texelse schapenkaas
100g zachte geitenkaas
rucola
en bergamot-dressing voor u bereid in de keuken van restaurant De Kas

Voorraadkast
Pane carasau, carta di Musica of flinterdunne crackers

4 PERSONEN
Doyenne de Comice peer
150g geraspte oude Texelse schapenkaas
200g zachte geitenkaas
rucola
en bergamot-dressing voor u bereid in de keuken van restaurant De Kas

Voorraadkast
Pane carasau, carta di Musica of flinterdunne crackers

Printen

Zachte geitenkaas met doyenne du comice peer, Texelse oude geitenkaas en citroen

Bereidingstijd | 10 minuten voor serveren

  1. Snijd de peer in dunne plakjes.
  2. Verdeel de zachte geitenkaas over de borden. Leg hierop de peer en de cracker.
  3. Bestrooi met de geraspte oude Texelse geitenkaas.
  4. Garneer met rucola en schenk de citroen-dressing rondom de kaas.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Lindenhoff x restaurant de Kas | Zachte geitenkaas met doyenne du comice peer, Texelse oude geitenkaas en citroen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt