Spaghetti Arrabbiata
Chef
Chef Leonardo PacentiSeizoen
springGang
intermediatemain
Bereidingstijd
15 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Ingrediënten:
350 gram spaghetti
1 pot Toscanini Arrabbiata pastasaus
1 handje platte peterselie, fijngehakt
Voorraadkast
olijfolie
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.
PrintenBereiding
- Breng een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook.
- Verwarm in een andere pan de Toscanini Arrabbiata pastasaus.
- Voeg de spaghetti toe aan het kokende water en kook deze beetgaar, 1 minuut korter dan op de verpakking staat aangegeven.
- Laat de pastasaus ondertussen enkele minuten doorkoken.
- Hak de platte peterselie fijn.
- Haal de spaghetti voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht.
- Leg de pasta in de pan met saus, voeg een paar eetlepels van het kookvocht toe en maak het ‘gezellig’ in de pan totdat de pasta al dente is en het gerecht één geheel wordt.
- Serveer de pasta en maak af met een scheutje olijfolie en de fijngehakte peterselie
Serveertip van Leonardo Pacenti: Maak een soeplepel nat. Schep met een vork de spaghetti erin en draai tot mooi “nestje” ontstaat dat u vervolgens op het bord kunt leggen.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
over de Chef - Chef Leonardo Pacenti
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.