Ravioli gevuld met spinazie en ricotta met salieboter
Chef
Chef Leonardo PacentiSeizoen
springGang
mainBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti ricotta-spinazie
120 g boter
20 g salie
Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn
PrintenBereiding
- Verwarm de boter in een brede koekenpan en laat deze bruin worden
- Hak de salie grof en voeg deze toe aan de boter
- Breng ondertussen een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook. Voeg de ravioli heel voorzichtig, één voor één toe, en kook deze in 4 minuten beetgaar
- Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en bewaar wat kookvocht
- Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan
- Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen en maak af met wat versgemalen peper.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
over de Chef - Chef Leonardo Pacenti
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.