Radicchio ravioli met gorgonzola
Chef
Chef Leonardo PacentiGang
mainBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Ingrediënten:
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti radicchio ravioli
100 ml melk
150 gram gorgonzola piccante
4 blaadjes ronde radicchio
een handje walnoten
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.
PrintenBereiding
- Breng een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook.
- Verwarm de melk en gorgonzola langzaam in de pan.
- Wals het melk-gorgonzola mengsel voor 2 minuten tot er een gladde massa ontstaat.
- Voeg de ravioli toe aan het kokende water en kook deze in 4 minuten beetgaar.
- Rol de blaadjes van radicchio op en snij deze in kleine reepjes.
- Hak de walnoten grof.
- Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar wat kookvocht.
- Leg de ravioli in de pan met saus en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Wals het geheel nog 1 minuut en maak het gezellig in de pan!
- Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen. Maak de pasta af met de radicchio en gehakte walnoten.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
over de Chef - Chef Leonardo Pacenti
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.