Pizza bianca met voorjaarsgroenten
Seizoen
springGang
mainBereidingstijd
30 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
125 g mascarpone
1 teentje knoflook
1/2 citroen, geperst en en geraspt
2 pizzabodems
1/2 bosje groene asperges, onderkant verwijderd
1 zakje gemarineerde artisjok harten, in vier stukken
200 g tuinbonen, dubbel gedopt
250 g buffel mozzarella, in plakken
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
50 g rucola
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng in een kom de mascarpone met de knoflook, citroensap en rasp en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de pizzabodems met de mascarpone.
- Snijd de asperges in dunne plakken. Beleg de pizza’s met asperges, artisjok, tuinbonen.
- Verdeel de mozzarella over de pizza en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
- Bak in circa 15 minuten goudbruin in de oven. B
- Beleg met de rucola.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.