Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Paddenstoel ravioli met gorgonzola

Chef

Chef Leonardo Pacenti

Gang

main

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Ingrediënten:
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti paddenstoel ravioli
100 ml melk
150 gram gorgonzola piccante
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de melk en gorgonzola langzaam in de pan
  2. Wals het melk-gorgonzola mengsel voor 2 minuten tot er een gladde massa ontstaat.
  3. Breng ondertussen een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook. Voeg de ravioli toe en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  4. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar wat kookvocht.
  5. Leg de ravioli in de pan met saus en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Wals het geheel nog 1 minuut.
  6. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen en maak af met wat versgemalen peper.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Paddenstoel ravioli met gorgonzola

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt