Lindenhoff x restaurant de Kas | Topinambour crème patissière, espresso, pindacrumble en karamelsaus met ijs
ingrediënten
2 PERSONEN
voor u bereid in de keuken van restaurant De Kas
crème patissière van topinambour
pinda’s
espresso-crumble
karamelsaus
Voorraadkast
roomijs of sorbertijs naar keuze; bijvoorbeeld vanille, karamel of noten
Chef Jos: ‘Kies uw favoriete ijssmaak, alles kan.’
4 PERSONEN
voor u bereid in de keuken van restaurant De Kas
Crème patissière van topinambour
pinda’s
espresso-crumble
karamelsaus
Voorraadkast
roomijs of sorbertijs naar keuze; bijvoorbeeld vanille, karamel of noten
Chef Jos: ‘Kies uw favoriete ijssmaak, alles kan.’
PrintenTopinambour crème patissière, espresso, pindacrumble en karamelsaus met ijs
Bereidingstijd | 5 minuten opwarmen karamel | 10 minuten voor serveren
BEREIDING
- Laat het ijs even kort ontdooien zodat deze schepbaar is. Verwarm de karamelsaus rustig in een steelpan.
- Verdeel de topinambour-crème over de borden. Schep er een mooie bol of lepel ijs. Bestrooi met de pinda’s en espressocrumble.
- Schenk de karamelsaus erover en omheen of serveer de karamelsaus lekker feestelijk in een schenkkannetje op tafel.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.