Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Gemarineerde en gegrilde radicchio met mozzarella

Seizoen

spring

Gang

side

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

3 eetl. Balsamico azijn
2 eetl. honing
1 teentje knoflook, geperst
1-2 radicchio’s, in 4 stukken gesneden
1 bol buffel mozzarella
1 stokbrood van Menno

Zelf in huis halen:
50 ml olijfolie
6 ansjovisfilets

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Meng de olijfolie, Balsamico azijn, honing en knoflook tot een marinade.
  2. Giet de marinade over de radicchio en laat een uur staan in de koelkast.
  3. Verhit een grillpan of de barbecue en grill de radicchio rondom gaar en goudbruin.
  4. Leg de gegrilde radicchio op een grote schaal, scheur de mozzarella erover en verdeel de ansjovisfilets erover.
  5. Besprenkel evt. met extra olijfolie en Balsamico azijn en serveer met knapperig stokbrood.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Gemarineerde en gegrilde radicchio met mozzarella

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt