Gemarineerde en gegrilde radicchio met mozzarella
Seizoen
springGang
sideBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
3 eetl. Balsamico azijn
2 eetl. honing
1 teentje knoflook, geperst
1-2 radicchio’s, in 4 stukken gesneden
1 bol buffel mozzarella
1 stokbrood van Menno
Zelf in huis halen:
50 ml olijfolie
6 ansjovisfilets
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.
PrintenBereiding
- Meng de olijfolie, Balsamico azijn, honing en knoflook tot een marinade.
- Giet de marinade over de radicchio en laat een uur staan in de koelkast.
- Verhit een grillpan of de barbecue en grill de radicchio rondom gaar en goudbruin.
- Leg de gegrilde radicchio op een grote schaal, scheur de mozzarella erover en verdeel de ansjovisfilets erover.
- Besprenkel evt. met extra olijfolie en Balsamico azijn en serveer met knapperig stokbrood.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.