Gegrilde bavette met chimichurri van Miljuschka
Seizoen
summerGang
mainBereidingstijd
20 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
4 personen // 20 minuten
Voorraadkast / zelf in huis halen
peper en zout
olijfolie
Recept: Miljuschka
PrintenBereiding
- Haal eerst het vlees uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen voor u het gaat bereiden. Bestrooi met peper en zout.
- Voor het maken van de chimichurri doet u alle ingrediënten bij elkaar in een blender of keukenmachine en draai het glad. Voeg olijfolie toe tot het de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met peper en zout.
- Voor het bereiden van de bavette zorgt u dat de barbecue goed heet is. Bak het vlees aan beide kanten ongeveer 3 minuten of tot het een kerntemperatuur van 52˚C heeft bereikt. Dit is medium rare.
- Laat het vlees voor ongeveer 8 minuten rusten voor u het aansnijdt en serveer met de chimichurri.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.