Gegrilde baambrugs big varkenshaas met dragonboter - Lindenhoff

Ingrediënten in dit recept

  1. Laat de Baambrugs big varkenshazen minimaal een uur van tevoren op kamertemperatuur komen.
  2. Steek de barbecue aan en verdeel de houtskool in verschillende warmtezones.
  3. Schroei de Baambrugs big varkenshazen kort rondom dicht boven een berg gloeiende kooltjes, en laat het vlees vervolgens doorgaren op een minder hete plek aan de zijkant van de barbecue tot een kerntempatuur van circa 60 graden.
  4. Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  5. Meng ondertussen de beurre crue croquant, dragon en citroenrasp tot een geheel.
  6. Snijd de varkenshazen in dunne plakken en serveer met de dragonboter.

ingrediënten

2 Baambrugs big varkenshazen
75 g beurre crue croquant
handje verse dragon, fijngehakt
1 theel. Sorrento citroenrasp

Tags

20 minutenhoofdgerechtMoeilijkheidsgraad 1zomer