1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Besprenkel de plakken brood ieder met 1 eetl. olijfolie en wrijf er met het knoflookteentje overheen.
  3. Grill de plakken brood in ongeveer 10 minuten krokant.
  4. Verhit in een koekenpan 2 eetl. olijfolie en bak de helft van de ansjovis in de olie.
  5. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
  6. Verdeel de spinazie over het brood, scheur er wat van de burrata overheen en leg er nog wat ansjovis op.
  7. Besprenkel met wat geraspte citroenschil en gedroogde chilivlokken en serveer.

ingrediënten

4 plakken zuurdesem brood van As
6 eetl. olijfolie
1 teentje knoflook
1 potje Ansjovis Filetti di Acciuga in Olio di Oliva
350 g wilde spinazie
1 bol buratta
1/2 Sorrento citroen, geraspt

Zelf in huis halen:
1 theel. gedroogde chilivlokken

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

10 minutenMoeilijkheidsgraad 1voorgerechtzomer