Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Chocolade mousse met honing-pecannoten en vijg

Seizoen

winter

Gang

dessert

Bereidingstijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

NAGERECHT VOOR 4 PERSONEN

1 pakje pure chocolade mousse van soest
250 ml melk
4 theel. crème crue
4 eetl. honing geroosterde pecannoten, grof gehakt
4 vijgen, in vieren

 

Printen

Bereiding

  1. Bereid de chocolademousse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep in een mooie kom of 4 kleine kommetjes en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  2. Garneer de mousse met wat crème crue, geroosterde pecannoten en vijgen.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Chocolade mousse met honing-pecannoten en vijg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​​

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie.

NAAR HORECA​
LINDENHOFF MARCHÉ​

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten

KOM LANGS!