Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Chef Syrco Bakker | Crudité met sambalcrème crue en limoen

Gang

appetizer

Bereidingstijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

6 bospenen
1 komkommer
1 bosje radijs
1 zakje artisjokharten
200 ml crème crue
75 ml sambal Opa Co
1 limoen, sap en rasp
1/2 bos munt

Voorraadkast: 
25 ml dashi
minimais

 

Printen

Bereiding

Crudité

  1. Was de groenten goed en snijd ze in de lengte. Dresseer mooi op een schaal

Sambal Opa Co crème

  1. Doe de crème crue, sambal van Opa Co, dashi en limoensap en -rasp in een kom
  2. Roer door elkaar en klop het stevig en luchtig met een garde
  3. Voeg de gesneden munt toe en meng het geheel.

Serveer de sambalcrème in een kommetje naast de crudité.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Chef Syrco Bakker | Crudité met sambalcrème crue en limoen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt