Chef Syrco Bakker | Crudité met sambalcrème crue en limoen
Gang
appetizerBereidingstijd
15 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
6 bospenen
1 komkommer
1 bosje radijs
1 zakje artisjokharten
200 ml crème crue
75 ml sambal Opa Co
1 limoen, sap en rasp
1/2 bos munt
Voorraadkast:
25 ml dashi
minimais
Printen
Bereiding
Crudité
- Was de groenten goed en snijd ze in de lengte. Dresseer mooi op een schaal
Sambal Opa Co crème
- Doe de crème crue, sambal van Opa Co, dashi en limoensap en -rasp in een kom
- Roer door elkaar en klop het stevig en luchtig met een garde
- Voeg de gesneden munt toe en meng het geheel.
Serveer de sambalcrème in een kommetje naast de crudité.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.