Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Favorieten box van Lindenhoff

Thuiskoks die het liefst werken met ingrediënten van topkwaliteit moeten bij Lindenhoff zijn! Van deze boerderij komen de beste producten met een authentieke smaak. Ze worden vers van de boerderij door heel Nederland thuis-bezorgd. Proef het zelf met een box bomvol favorieten van Lindenhoff zoals Simmentaler entrecôte, tarwerogge desembrood van Stadsbakkerij As, radicchio di treviso, bloemkool, burrata, Poulet Noir boerderijkip en meer!

Deze box bevat

  • Simmentaler runderentrecôte
  • Pecan-karamel taart van patissier Waldo
  • Tarwe rogge desembrood van stadsbakkerij As
  • Poulet Noir hele boerderijkip (panklaar) van Poelier Pieter van Meel
  • Kastanje champignons
  • Pasta Casarecce van Casa del Gusto
  • Radicchio di Treviso
  • Bioligische venkel met loof
  • Biologische paarse koolrabi
  • Verse hazelnoten
  • Bloemkool uit de volle grond
  • Verse Italiaanse Burrata pugliese
  • Ambachtelijke hertenjus
  • Biologische boerenyoghurt
  • Biologische topinambour

De exacte inhoud van de box kan iets afwijken op basis van beschikbaarheid

Wij kiezen ervoor om alle boxen zo duurzaam mogelijk bij u thuis te brengen. Daarom ontvangt u de producten in een doos gemaakt van gerecyclede materialen – deze kan worden hergebruikt en zorgt ervoor dat uw producten veilig en vers aankomen. Heeft u nog overige boodschappen besteld? Dan ontvangt u deze los naast de box. Zo gebruiken we alleen de nodige verpakking!

 

Inspirerende recepten van de Lindenhoff chefs

TOPINAMBOUR SOEP MET BAAMBRUGS BIG SPEKJES EN TIJM

topinambour

HELE POULET NOIR UIT DE OVEN

WINTERSALADE MET KLEUR

Bon appétit!

 

appelbeignets

Special | WALDO appelbeignets | 5 stuks

Waldo kennen we van zijn heerlijk taartjes en brownies. En voor oud & nieuw bakt hij exclusieve, klassieke appelbeignets! Goudbruin en versgebakken met heerlijke zachte appel, dus u hoeft alleen nog de champagne in te schenken en te proosten op een gelukkig nieuwjaar!

Opwarmen: verwarm de appelbeignets 6 à 7 minuten in een voorverwarmde oven op 160 ℃

Special | Florentina bonbons

Uit zoveel mooie smaken is het moeilijk kiezen. Met de feestdagen mag je flink uitpakken dus dan neem je ze toch gewoon allemaal. Wat dacht je van sinaasappel-munt en yuzu of aztec spice en speculaaskruiden. Er zijn wel 16 verrassende smaken en allemaal even lekker. Perfect voor bij de koffie na een verrukkelijk kerstdiner!

Van cacaoboon tot bonbon, met liefde en aandacht gemaakt. Dat is de filosofie van onze maker en chocolatier Florentina uit Rotterdam. En daar kunnen wij ons helemaal in vinden. De cacao wordt rechtstreeks bij de boer ingekocht volgens het bean to bar principe en 100% vegan. Je proeft gewoon de passie die de makers en boeren hebben voor hun producten. Puur geluk!

Brioche Fort Neger

Brioche van Fort Negen

Deze fluffy zachte roomboter brioches zijn de perfecte aanvulling op jouw diner.  Bakker Maarten Langeslag van Fort Negen bereidt deze ambachtelijke broodjes van uitsluitend eerlijke en lokale ingrediënten. Wist je trouwens dat de bakker van Fort Negen ooit in de keuken van restaurant De Kas zijn brood bakte?

Deze roomboter brioche is speciaal ontwikkeld voor Lindenhoff en fantastisch voor een heerlijk ontbijt en/of -brunch. Of serveer de brioches als amuse met echte boerenboter en Zeeuwse zoute.

Bakker Maarten deed zijn kennis op tijdens zijn reizen door Italië, Frankrijk en Australië. “Ik zocht bakkerijen waar de bakkers iets bijzonders deden. Bakkers die bijvoorbeeld hun eigen granen verbouwden of bakten in een steenoven.” De inspiratie voor zijn broden haalt hij nog steeds uit zijn reizen.

Aimery Cremant de Limoux, blend

Aimery Cremant de Limoux

Dit is een elegante mousserende wijn met aroma’s van groene appels en honing. De wijn heeft een zachte aanzet in de mond en een vol bouquet van witte bloemen en wit fruit. In deze mousserende wijn wordt enkel het sap van de eerste persing gebruikt. De wijn wordt op traditionele manier gemaakt, de tweede gisting gebeurd op de fles van 18 maanden. De Champagne streek mag dan de naam hebben, de Limoux heeft het bubbels maken uitgevonden! In 1531 in Saint-Hilaire kwamen Benedictijnse monniken er bij toeval achter hoe je mousserende wijn maakt. 100 jaar voordat het Champagne gebied er lucht van kreeg. Het geheim was de tweede gisting op de fles. De Methode Traditionelle. De productiemethode is dus hetzelfde als in de Champagne en je bent niet de eerste als je deze Crémant de Limoux aanziet voor een goed gelukte champagne.

Druiven: Chardonnay 70%, Chenin 20%, Pinot Noir 10%

Wijnhuis: Sieur d’Arques

Streek: Limoux, Languedoc

Wijn-spijs: Perfect als aperitief, maar is ook zeer geschikt als begeleider van charcuterie.

 

1797 Champagner Bratbirne Alkoholfrei

Proost! Maar wel zonder alcohol! Dit bruisende 0% aperitief is gemaakt van het oude perenras Champagner Bratbirne uit Duitsland, een stevige vrucht hoog in tannines die niet smakelijk is om zo te eten. Maar het sap is zeer geschikt om een delicate drank van te maken, die na de flesfermentatie wordt ontkurkt om zo in een langzaam tempo alcohol te verliezen. De smaak is subtiel en bloemig, met een vleug nootmuskaat. Een elegant alternatief op mousserende wijnen, met een droge afdronk.

Truffelolie

Special | Zwarte truffelolie

Met deze truffelolie maak je van elk gerecht een feest. Je hebt maar een paar druppels nodig voor de kenmerkende smaak van luxe. Perfect voor in een pasta, risotto, bruschetta of saus. Of je maakt zelf een heerlijke truffelmayonaise voor op de borrelplank. Thuis aan tafel, als in een restaurant.