Exclusief verkrijgbaar bij Lindenhoff – het desembrood van restaurant As!
Bakker Eef weet als geen ander hoe je een goed ambachtelijk zuurdesembrood bakt. Hiervoor gebruikt hij een unieke samenstelling van desem, tarwe, rogge en gries en bakt de stokbroden af op een steenvloer. Dit knapperige stokbrood is extra smakelijk met ontpitte olijven. Heerlijk om in wat olijfolie te dippen!
Exclusief verkrijgbaar bij Lindenhoff – het semolina desembrood van restaurant As!
Bakker Eef staat voor dag en dauw op om ambachtelijke zuurdesembroden te bakken. Hiervoor gebruikt hij een unieke samenstelling van desem en semolina gries en bakt de broden af op een steenvloer. Wanneer u door de knapperige, goudbruine korst bijt, proeft u de volle smaak van het luchtige brood. Verrukkelijk met gezouten boerenboter of extra vergine olijfolie, of natuurlijk rijkelijk belegd!
Heerlijke huisgemaakt lamspastrami van het Kamper lam. Pastrami is een vleeswaar die al dateert uit de tweede helft van de 19e eeuw. De naam kan in principe worden vertaald als ‘samengedrukt vlees’, wat verwijst naar de mallen waairn het vlees werd gedroogd. Ook pastrami is, net als vele andere vleeswaren, een vleeswaar die werd gedroogd ter conservering. Deze pastrami is ook nog eens gerookt, wat een heerlijke smaak afgeeft.
Ontdek ook onze kalfs- en runderpastrami in ons assortiment.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 4 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart.
Samen met Uit Pauline’s Keuken hebben we een heerlijk en vooral feestelijk drie gangendiner samengesteld met recepten uit haar jubileum magazijn FEEST. Dat wordt thuis luxe aan tafel, als in een restaurant!
GEBAKKEN CAMEMBERT MET HONINGNOTEN
Een perfecte combinatie tussen hartig en zoet. De zachte, gesmolten kaas met streekhoning is heerlijk met knapperige crostini.
RIGATONI MET TRUFFELSAUS
Échte Italiaanse pasta van Casa del Gusto met een paddenstoelenroomsaus van truffelsalsa. Afgemaakt met lekker veel Parmezaanse kaas en een handje rucola.
Voorraadkast: olijfolie, peper en zout
PAVLOVLA MET HIBISCUSPEREN
Een spektakel op tafel! Knapperig van buiten en zijdezacht zoet vanbinnen, deze prachtige pavlova met peertjes gestoofd in hibiscusthee met sinaasappel en kaneel. Dat is nog eens feest!
Voorraadkast: hibiscusthee, suiker, maizena en een kaneelstokje
Het Lindenhoff x Uit Pauline’s Keuken Vega FEEST-menu is beschikbaar tussen 7 november en 10 december. In de box vindt u alle ingrediënten voor 4 personen én het jubileum magazine.
Samen met Uit Pauline’s Keuken hebben we een heerlijk en vooral feestelijk drie gangendiner samengesteld met recepten uit haar jubileum magazijn FEEST. Dat wordt thuis luxe aan tafel, als in een restaurant!
GRONINGER MOSTERDSOEP
Groetjes uit Groningen! Een heerlijke, romige soep met spekjes en Jennechies mosterd, een grove mosterd met een licht pittig accent en een zoetje in de smaak.
Voorraadkast: bloem, peper en zout
PICANHA UIT DE OVEN MET PAPRIKASALSA
Zet een bijzonder stuk geroosterd vlees op tafel, met dit Portugees geïnspireerde gebraden Simmentaler staartstuk en frisse, kruidige paprikasalsa.
Voorraadkast: paprikapoeder, cayennepeper, venkelzaad, olijfolie, peper en zout
PAVLOVLA MET HIBISCUSPEREN
Een spektakel op tafel! Knapperig van buiten en zijdezacht zoet vanbinnen, deze prachtige pavlova met peertjes gestoofd in hibiscusthee met sinaasappel en kaneel. Dat is nog eens feest!
Voorraadkast: hibiscusthee, suiker, maizena en een kaneelstokje
Het Lindenhoff x Uit Pauline’s Keuken FEEST-menu is beschikbaar tussen 7 november en 10 december. In de box vindt u alle ingrediënten voor 4 personen én het jubileum magazine.
Groene olijven in een frisse, huisgemaakte marinade van Olives & More van venkel en sinaasappelschil. Deze olijven zijn exclusief verkrijgbaar bij Lindenhoff.
De Worst Story is het verhaal van de vriendschap tussen Samuel, Geert en Jiri, ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst. Geïnspireerd door hun helden Carlo Petrini van Slow Food, de ultieme roosterkoning Dario Cecchini, Anthony “koken is rock-‘n-roll” Bourdain en pasteikoningin Diny Schouten, trekt het driemanschap eropuit om hun charcuteriepassie naar het hoogste plan te tillen. Via Parijs en Corsica reizen ze naar Italië, het walhalla van de worst, aangevuurd door hun liefde voor het varken, goed eten en avontuur. Wanneer ze alle kneepjes van het worstmaken onder de knie hebben, lanceren ze hun eigen bedrijf. De passie voor lekker en duurzaam eten, hun politieke engagement en hun vriendschap blijken de ideale ingrediënten voor het zeer succesvolle merk Brandt & Levie.
De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst. Geïnspireerd door hun helden Carlo Petrini (Slow Food), Dario Cecchini (de ultieme roosterkoning), Anthony Bourdain (koken is rock-‘n-roll) en Diny Schouten (de pasteikoningin) trekt het driemanschap eropuit om hun charcuteriepassie naar het hoogste plan te tillen. Via Parijs en Corsica reizen ze naar Italië, het walhalla van de worst, aangevuurd door hun liefde voor het varken, voor goed eten en voor avontuur. Wanneer ze alle kneepjes van het worstmaken onder de knie hebben lanceren ze hun eigen bedrijf. De passie voor lekker en duurzaam eten, hun politieke engagement en hun vriendschap blijken de ideale ingrediënten voor het zeer succesvolle merk Brandt & Levie.
Zalig droog met een rijke aanzet en een levendige stroom kleine bubbels. Fris en krachtig (citrus)fruitig en daarmee zeer elegant. Onmiskenbare mineraliteit en zilte zuren die uitstekend gepaard gaan met oesters en kreeft. Leclerc Briant is een favoriet van velen. Vijf generaties lang werden wijngaarden gehouden met respect voor de natuur door de familie Lecler, waarbij achterkleinzoon Bertrand in de jaren vijftig met zijn vrouw Jacqueline Briant pioniers van de biodynamie in de Champagne waren. Inmiddels wordt het wijnhuis gerund door het Amerikaanse stel Mark Nunelly en Denise Dupré met hulp van de in Champagne geboren Frédéric Zeimett en streven zij dezelfde kwaliteit met oog op de aarde na.
Druif: biologisch – 40% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier, 20% Chardonnay
Wijnhuis: Leclerc Briant
Streek: Champagne – Epernay
Wijn-spijs: Perfect bij schaal- en schelpdieren, witvis en zalm en ook verrukkelijk naast varkensvlees.