Om de verse karmijnrode tomaten van de Vesuvius het langst lekker te houden, worden ze gepeld en over de lengte in vieren gesneden – e pacchetelle! Een Italiaanse traditie waarbij families samen feestelijk vele flessen vullen, omdat de tomaten met deze snijwijze makkelijker passen. Deze pure pacchetelle van Italianavera is verrukkelijk bij spaghetti met basilicum of op Apulische focaccia.
Pacchetelle gele tomaat
Om de goudgele cherrytomaten van de Vesuvius het langst lekker te houden, worden ze in juli en augustus op hun rijpst gepeld en gesneden – e pacchetelle! Een Italiaanse traditie waarbij families samen feestelijk vele flessen vullen, omdat de tomaten met deze snijwijze makkelijker passen en zo lang bewaard kunnen blijven. Deze pacchetelle gialle van Italianavera is verrukkelijk bij spaghetti met knoflook en chilipeper of als vulling in een hartig taartje met citroen-dille mosterd en en basilicum.
Passata della Nonna
Niemand maakt saus zo lekker als oma – dat weten ze in Italië allang. Italianavera maakt tomatensaus met een zachte textuur en bomvol smaak. De verse, Italiaanse tomaten worden met de hand geselecteerd op rijping voor ze worden geplukt en de saus wordt meteen na de oogst gemaakt. Zo maakt u elke pastasaus lekker én snel klaar!
Trostomaten NL, 1 stuk Feestmenu
Sinaasappel navel 1 stuk Feestmenu
Gele ui 1 stuk Feestmenu
Magazine UitPaulinesKeuken VEGA
Item voor Sticker printen
Volkoren desembaguette van stadsbakkerij As
Exclusief verkrijgbaar bij Lindenhoff – het desembrood van restaurant As!
Bakker Eef weet als geen ander hoe je een goed ambachtelijk zuurdesembrood bakt. Hiervoor gebruikt hij een unieke samenstelling van desem, Lemaire meel, tarwe, rogge en gries en bakt de stokbroden af op een steenvloer. Dit stokbrood is heerlijk knapperig en lekker bij elk diner met een laagje boerenroomboter.
Lindenhoff x Foodies borrel box
Het is borreltijd met een hoofdletter B! Samen met foodies hebben we drie feestelijke borrelgerechten voor u samengesteld met topproducten van het seizoen – hoeft u alleen nog voor de wijn en het gezelschap te zorgen. Bestel een box met alle ingrediënten voor een echt borrelfestijn. Of geef er één cadeau aan uw vrienden en familie, zodat u op afstand toch tegelijk kunt genieten van dezelfde lekkere hapjes op uw borrelplank.
TARTAAR VAN BARBABIETOLE ARROSTO MET APPELKAPPERTJES EN BURRATA
Met deze prachtige bietjes zet u in een handomdraai een heerlijke vegetarische tartaar met burrata, balsamico en appelkappertjes op tafel. Gegarneerd met salade en extra lekker met wat plakjes knapperig stokbrood.
Het recept kunt u hier digitaal bekijken
Voorraadkast / zelf in huis halen
1 el + extra olijfolie
zeezout en versgemalen peper
150 ml zonnebloemolie
OSSENHAASCARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE EN GEITENKAAS
Maak deze carpaccio heerlijk op smaak met romige truffelmayonaise, knapperige noten en pittige sla. Alleen nog wat zout en peper en de frisse geitenkaas maakt het helemaal af.
Het recept kunt u hier digitaal bekijken
Voorraadkast / zelf in huis halen
zout en versgemalen peper
olijfolie
vershoudfolie
RILLETTES VAN WARM GEROOKTE ZALM
Geniet in deze rillettes van de heerlijke warm gerookte zalm van onze leverancier Jan Veerman. Romig en fris met citroen, werkelijk verrukkelijk op knapperig stokbrood.
Het recept kunt u hier digitaal bekijken
Voorraadkast / zelf in huis halen
zout en versgemalen peper
Fotografie: Sander Damen