Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Pâté en croûte met pistache

Smakelijk en makkelijk – deze ambachtelijke pâté en croûte is al goudbruin gebakken in de keuken van Lindenhoff, dus dat hoeft u niet meer te doen! U kunt dit koude voorgerecht direct serveren. Een feestelijke, Franse klassieker die nog steeds ongekend geliefd is in land van herkomst. De pâté met varkenslever en- bouillon is omhuld met een knapperig, kruimelig korstdeeg en op smaak met prachtige groene pistachenootjes en specerijen.

Wildzwijnpaté met wilde bessen

Een heerlijke wildzwijnpaté met wilde bessen uit de keuken van Lindenhoff door slager Nathan. Een verrukkelijke wildvariatie op varkenslever, met de zoete toevoeging van bosvruchten. De dieren hebben lekker rondgescharreld in de natuur, waar ze leven van onder andere bladeren, kruiden, eikels, beukennootjes, paddenstoelen en vruchten. Deze paté is een heerlijk met knapperig brood.

Reserveer uw plek | maandag 21 december

Reserveer uw plek

Reserveer een plek in de bezorgroute op 21 december of een plek voor uw ophaalorder. Zo weet u zeker dat u tijdens kerst thuis aan tafel kunt, als in een restaurant! Voor €4,95 ontvangt u een code die u tot 20 december kunt verzilveren wanneer u uw kerstbestelling plaatst – de datum wordt dan automatisch ingevuld. Wilt u de boodschappen liever op een andere dag ontvangen of ophalen? Wij hebben ook bezorg- of ophaaldatum 22, 23 of 24 december beschikbaar.

THUISBEZORGD

U kunt uw feestboodschappen thuis laten bezorgen vanaf 50 euro. En voor €4,95 bezorgkosten worden deze verse boerenproducten gekoeld bij u thuisbezorgd en kunt u aan de slag met uw feestelijke ontbijt, lunch of diner!

Let op: de bezorgkosten komen dus nog bij de reserveringskosten! 

OPHALEN

Wilt u uw boodschappen ophalen in Baambrugge? Speciaal voor de feestdagen openen wij van 21 tot en met 24 december een drive-through op rijksstraatweg 3A in Baambrugge, nog geen 200 meter van de Lindenhoff Marché. Plaats uw bestelling van tevoren in de webwinkel en kies voor ophalen.

Voor het ophalen van uw bestelling geldt geen minimaal orderbedrag en betaald u geen bezorgkosten – alleen de reserveringskosten van €4,95

Kaasplankbegeleiders

Maak uw kaasplank compleet met bijpassende begeleiders.

Pasa secas
Deze gedroogde muskaatdruiven uit de buurt van Málaga worden normaal gebruikt voor de Muscat wijnen, maar zijn gedroogd onder de Zuid-Spaanse zon een mooie aanvulling op een klaasplateau. De grote donkere druif wordt zoet van smaak door de hoge concentratie suikers, heeft een laag vitamine C gehalte maar is rijk aan antioxidanten.

Pan de higo
Een mooi zoet Spaans vijgenbrood dat wordt gemaakt van Pajererosvijgen die zeer lang aan de boom rijpen, waardoor hun natuurlijk suikergehalte erg hoog is. Ook worden er Macrona amandelen en anijs in verwerkt. Traditioneel komt de pan de higo uit de Spaanse Jaén provincie en wordt deze niet gebakken, maar gemaakt van de fijn geperste ingrediënten. Het brood is zeer geschikt bij een kaasplateau maar combineert ook uitstekend bij ganzenlever.

Kweeperengelei uit eigen tuin
Deze mooie pâte de coings wordt volgens geheim recept op Lindenhoff door de Open Tuin gemaakt van verse kweeperen en is van het einde van de zomer tot ongeveer januari verkrijgbaar. De zoete, fruitige smaak kan goed gecombineerd worden met een kaasplateau of leverpaté.

Volkoren desembaguette van restaurant As
Bakker Eef weet als geen ander hoe je een goed ambachtelijk zuurdesembrood bakt. Hiervoor gebruikt hij een unieke samenstelling van desem, Lemaire meel, tarwe, rogge en gries en bakt de stokbroden af op een steenvloer. Dit stokbrood is heerlijk knapperig en lekker bij elk diner met een laagje boerenroomboter.

Ribollita soep van restaurant As

Klassieke, Toscaanse groentesoep met tomaten, Hollandse bonen en cavolo nero. Rijkgevuld, hartverwarmend en dus perfect voor de winter. Ribollito is te vergelijken met minestrone, maar in plaats van pasta wordt brood gebruikt. Ribollire betekent in het Italiaans opnieuw koken, waarmee wordt bedoeld dat deze soep nóg smakelijker is wanneer deze even staat en opnieuw wordt verwarmd. En dat gaat nu makkelijk, want deze soep is met liefde bereid in de keuken van restaurant As, zodat u er thuis van kunt genieten. Maar let op: de ribollita is maximaal 2 weken houdbaar. Lekker met zuurdesembrood, Parmezaan en goede scheut extra vergine olijfolie

  • Rijkgevulde Italiaanse groentesoep
  • Uit de keuken van restaurant As
  • Maximaal 2 weken houdbaar

Reserveer uw plek | donderdag 24 december

Reserveer uw plek

Reserveer een plek in de bezorgroute op 24 december of een plek voor uw ophaalorder. Zo weet u zeker dat u tijdens kerst thuis aan tafel kunt, als in een restaurant! Voor €4,95 ontvangt u een code die u tot 20 december kunt verzilveren wanneer u uw kerstbestelling plaatst – de datum wordt dan automatisch ingevuld. Wilt u de boodschappen liever op een andere dag ontvangen of ophalen? Wij hebben ook bezorg- of ophaaldatum 21, 22 of 23 december beschikbaar.

THUISBEZORGD

U kunt uw feestboodschappen thuis laten bezorgen vanaf 50 euro. En voor €4,95 bezorgkosten worden deze verse boerenproducten gekoeld bij u thuisbezorgd en kunt u aan de slag met uw feestelijke ontbijt, lunch of diner!

Let op: de bezorgkosten komen dus nog bij de reserveringskosten! 

OPHALEN

Wilt u uw boodschappen ophalen in Baambrugge? Speciaal voor de feestdagen openen wij van 21 tot en met 24 december een drive-through op rijksstraatweg 3A in Baambrugge, nog geen 200 meter van de Lindenhoff Marché. Plaats uw bestelling van tevoren in de webwinkel en kies voor ophalen.

Voor het ophalen van uw bestelling geldt geen minimaal orderbedrag en betaald u geen bezorgkosten – alleen de reserveringskosten van €4,95

Reserveer uw plek | dinsdag 22 december

Reserveer uw plek

Reserveer een plek in de bezorgroute op 22 december of een plek voor uw ophaalorder. Zo weet u zeker dat u tijdens kerst thuis aan tafel kunt, als in een restaurant! Voor €4,95 ontvangt u een code die u tot 20 december kunt verzilveren wanneer u uw kerstbestelling plaatst – de datum wordt dan automatisch ingevuld. Wilt u de boodschappen liever op een andere dag ontvangen of ophalen? Wij hebben ook bezorg- of ophaaldatum 21, 23 of 24 december beschikbaar.

THUISBEZORGD

U kunt uw feestboodschappen thuis laten bezorgen vanaf 50 euro. En voor €4,95 bezorgkosten worden deze verse boerenproducten gekoeld bij u thuisbezorgd en kunt u aan de slag met uw feestelijke ontbijt, lunch of diner!

Let op: de bezorgkosten komen dus nog bij de reserveringskosten! 

OPHALEN

Wilt u uw boodschappen ophalen in Baambrugge? Speciaal voor de feestdagen openen wij van 21 tot en met 24 december een drive-through op rijksstraatweg 3A in Baambrugge, nog geen 200 meter van de Lindenhoff Marché. Plaats uw bestelling van tevoren in de webwinkel en kies voor ophalen.

Voor het ophalen van uw bestelling geldt geen minimaal orderbedrag en betaald u geen bezorgkosten – alleen de reserveringskosten van €4,95

Brie de meaux aux truffes

Brie de meaux met truffel

Brie de Meaux wordt geproduceerd niet ver ten oosten van Parijs. Deze alom bekende, verfijnde kaas mag absoluut niet vergeleken worden met zijn gepasteuriseerde familie die u terug vindt in de supermarkt. De kaas heeft een compacte, stro-gele paté met kleine gaatjes, met een lichte schimmelgeur en zoete, rokerige aroma’s. Speciaal voor de feestdagen heeft onze kaasmeester de brie gevuld met verse plakjes truffel. Onmisbaar op uw kaasplateau deze Kerst!

Wildzwijn boutrollade

Wildzwijn boutrollade (kopie) wild&gevogelte

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Deze heerlijk sappige wildzwijnbout is ontbeend, opgerold en geknoopt door de slagers van Pieter van Meel. Een heerlijke variatie op de rollade door de specifieke smaak van wildzwijn die mooi combineert met groenten uit het seizoen.

italianavera tomaat passata

Passata di Pomodoro

Italiaans eten draait om verse ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Italianavera maakt smakelijke tomatensaus met een zachte textuur van verse, Italiaanse tomaten die worden geselecteerd op rijping voor ze worden geplukt. Vervolgens wordt de saus gemaakt, direct na de oogst. Zo maakt u elke pastasaus lekker én snel klaar!