Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff Wild en Gevogelte Box

Onze leverancier Pieter van Meel heeft een mooie selectie voor u gemaakt. De Lindenhoff Gemaks Box met wild en gevogelte is gevuld met vlees uit het jachtseizoen van topkwaliteit – zo heeft u in één keer een verrukkelijke voorraad in de vriezer om elk moment van te genieten! Van wildzwijnrollade en gekonfijte eendenbout tot heerlijke hertenburgers die snel op tafel staan. En daarnaast ook smakelijk reegehakt en damhertrookworst. Erg lekker met geroosterde seizoensgroenten.

 

 

 

Lindenhoff Wild Box

Onze leverancier Pieter van Meel heeft een mooie selectie voor u gemaakt. De Lindenhoff Wild Box is gevuld met vlees uit het jachtseizoen van topkwaliteit – zo heeft u in één keer een verrukkelijke voorraad in de vriezer om elk moment van te genieten! Van wildzwijnstoofvlees om lekker langzaam te laten sudderen tot heerlijke hertenmedaillons die snel op tafel staan. En daarnaast ook smakelijke hertensucade, hertenbiefstuk en damhertrookworst. Erg lekker met geroosterde seizoensgroenten.

 

Lindenhoff Kerstmenu

Met het Lindenhoff kerstmenu serveert u eenvoudig bijzondere gerechten met authentieke smaak. Op het drie gangenmenu:

Carpaccio van geroosterde biet met chèvre mothais AOP

Primeur uit Italië, deze geroosterde bieten. Barbabietole Arrosto hebben een aardse en zoete rooksmaak die erg smakelijk is in combinatie met de stevige Franse geitenkaas, geroosterde hazelnoten en verse kruiden. Een bijzonder voorgerecht!

Voorraadkast | zelf in huis halen: olijfolie en balsamico azijn.
Bereidingstijd circa 10 minuten

Wildzwijnrollade met gekarameliseerde appeltjes

Deze rollade van wildzwijnbout heeft de hoofdrol tijdens uw diner. De smaak van wild is bij veel mensen geliefd tijdens de kerstdagen en in dit gerecht combineert het heerlijk met een vulling van gekarameliseerde appel, tamme kastanjes, rozemarijn en tijm. Maak af met rijke hertenjus.

Voorraadkast | zelf in huis halen: bruine bastardsuiker
Bereidingstijd circa 180 minuten (inclusief 90 minuten oventijd)

bereiding Wildzwijn rollade

Boerentrifle met kweepeer, frambozen en brownie van Waldo

Een spectaculair dessert! Romige laagjes vanillecustard afgewisseld met gestoofde kweeperen, fromage blanc room, frambozen en stukjes handgemaakte, smeuïge brownie met knapperige stukjes walnoot en chocolade uit het atelier van WALDO. Wat een feest!

Voorraadkast | zelf in huis halen: maizena en kristalsuiker
Bereidingstijd circa 60 minuten + afkoeltijd

Wilt u genieten van dit drie gangenmenu tijdens kerst? Het is beperkt beschikbaar, dus bestel snel – want op is echt op! De chefs hebben het menu tot in de puntjes uitgewerkt voor vier personen om kwaliteit te verzekeren. Gaat u met twee personen aan tafel? Dan heeft u meer dan genoeg voor nog een diner! En wanneer u met zes personen bent, raden wij u aan om het menu twee keer te bestellen, zo heeft u ruim voldoende – of één keer wanneer u met kinderen of kleine eters bent. Eet smakelijk!

Gepekelde en gegaarde runderwang

Botermalse runderwangen uit de keuken van Lindenhoff. Slager Nathan bereidt dit zachte, gepekelde vlees doorgaans voor horeca, maar is voor kerst voor u aan de slag gegaan. Zo kunt u thuis aan tafel, als in een restaurant! Het vlees heeft een dieprode kleur en is uitermate geschikt om te stoven. Deze runderwangen zijn al gegaard en worden geleverd in een vacuümzak. Het is heerlijk om deze sous-vide te garen of om kort te grillen en gegarandeerd een feest op tafel!

Lindenhoff paddenstoelen

Paddenstoelenmelange

Een verrukkelijke verzameling paddenstoelen. Erg lekker bij wild of om een smakelijke soep te bereiden. Onze groentemannen maken een mooie selectie van de mooiste paddenstoelen van dit seizoen!

Spinazie ravioli

Lindenhoff x Leonardo Pacenti | Ravioli ricotta en cime di rapa

Handgemaakte verse ravioli gevuld met ricotta en cime di rapa. Met veel liefde bereid van de pure, eenvoudige ingrediënten van Lindenhoff, uit de keuken van chef Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini.

Cime di rapa is een kruising tussen broccoli en raapsteeltjes uit het zuiden van Italië. Een tikje bitter, maar fris in balans met ricotta.

Voor de ravioli worden verse pastabladen gebruikt van biologische eieren en 100% Farina de semola di grano duro –  fijn griesmeel van durum tarwe. Dit is niet alleen gezonder, maar ook veel smaakvoller dan het tarwebloem waar veel verse pasta van gemaakt wordt.

Één doosje is geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen of een tussengerecht voor 3 á 4 personen. Buon appetito!

Kerstpakket | Borrel box

Geniet tijdens de borrel van de authentieke smaak van Lindenhoff. Heerlijk om zelf samen te stellen met alle producten van kleinschalige boeren, onze slagers en kaasmeesters of ga voor deze bourgondische plank. Vol van smaak en perfect op elkaar afgestemd. Voeg naar smaak versgemalen peper toe aan de gerookte ribeye, snijdt de worst in plakjes en maak het geheel af met een knapperig zuurdesembrood.

Geselecteerd door onze experts:
Gerookte ribeye
Knoflook/peterselie olijven
Riviera olijven
Gasconne salami
Brandt & levi worst
Cherry romatomaatjes
Blauwe druiven
Zuurdesem brood van As

Kerstpakket | borrel

Met het dit pakket zet u een bourgondische borrel op tafel. Proost samen en proef de authentieke smaak van Lindenhoff. Kies optioneel ook voor een prachtige ambachtelijke plank en vul deze met de Brandt&Levie worst met truffel, hooibergham, goed gerijpte Comté, smakelijke sinaasappel en venkel olijven, Spaanse amandelen en pickle. Nog lekkerder? Kies dan ook voor Cava – santé!

Kerstpakket | cadeau

Een echte verwennerij, dit verrukkelijk pakket! Met diverse delicatessen zoals kaneelamandelen, Baambrugs big rillettes en Spaanse amandelen. Breng je festijn op smaak met Zeeuwsche zoute en Tomasu sojasaus. Iets te drinken? Dat kan met Prisecco Apfel, citroenlimonade of lekker warm met Stooker koffiebonen. Wat een cadeau!

Cranberrypaté

Een verrukkelijke, romige paté met cranberry’s uit de keuken van Lindenhoff door slager Nathan. De smaak van de friszoete veenbessen past erg goed bij varkensvlees en is een echte klassieker. Een feestelijke, Franse paté die uitstekend past bij de borrel en perfect smaakt op toast.