Eendenborstfilet
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Wie van eend houdt moet deze proberen! Een heerlijk stuk eendenborst waarvan de eenden hun eten bij elkaar scharellen en dat is terug te proeven. Snijd het vet van de eendenborst in en bak deze mooi krokant goudbruin. Het vet dat uitgebakken wordt houd de eend heerlijk mals. Want vet is smaak. Ook heerlijk om de eend af te blussen met wat port en vers geperste jus d’orange.
in 1 verpakking zitten 2 eend borstfilet boerderij van per stuk ongeveer 190 gram (in totaal ongeveer 380 gram).
Kwark, Fromage Frais kopie
Doos 6 st Noralba Blanco Mendozo Rioja
Een aromatische, op hout gerijpte wijn. Deze biologische Noralba blanco heeft een lichtgele kleur en heeft aroma’s van peer en perzik. De wijnranken hangen dicht bij de grond en zijn inmiddels ouder dan 60 jaar. De wijn heeft een heerlijk lange afdronk waar de hints van buxus en venkel geweldig in voorkomen.
Druif:95% Macabeo, 5% Malvasia
Wijnhuis: Castillo de Mendoza
Streek: DOC Rioja
Jaargang: 2019
Wijn-spijs: Schaal en schelpdieren, magere vis & charcuterie
Achtergrondinformatie: Castillo de Mendoza is in 1994 opgericht door de familie Mendoza-Cadarso in San Vicente de la Sonsierra (La Rioja Alta). Het doel is om wijnen te maken die de concurrentie aankunnen met de beste wijnen van de Rioja. Een grote hoeveelheid oude wijnstokken die weinig sap opleveren, maar fanatische kwaliteit hebben, zijn de basis. Castillo de Mendoza’s wijnen zijn handgemaakte meesterwerken van grote klasse, die in harmonie met de natuur en zonder onnodig technisch ingrijpen gemaakt worden.
Doos Spinola Gavi
Gasconne kalfspoulet (kopie)
Het mager stoofvlees van het Gasconne kalf wordt van verschillende spieren gesneden en 1,5 week gerijpt. Het is niet alleen geschikt als stoofvlees, maar kan ook gebruikt worden voor ovenschotels, goulash en ragouts voor kroketten en bitterballen.
Bekijk ook onze Gasconne runderpoulet in ons assortiment.
Aardappelmix
Deze mix bevat 3 soorten heerlijke aardappels. Geschikt om te bakken of te roosteren in de oven. Een smakelijk en kleurrijk product op uw bord.
GUANCIALE (GEDR.GEKR.VARKENSWANG) (kopie)
Negin saffraan
Deze dieprode specerij wordt met de hand gewonnen uit de saffraankrokus – de stampers van deze bloem geven uw gerechten een zonnige, gele kleur en een volle kruidige smaak. Negin saffraan is subtiel zoet, licht bitter en heeft een warm aroma. Saffraan wordt traditioneel gebruikt in soepen en sauzen en zelfs thee en is onmisbaar in paella, bouillabaisse en niet te versmaden in risotto.