Een heerlijke burger voor op de barbecue van tamme eend. Heerlijk op een knapperig brioche broodje met frisse mesclun sla.
Boerderij eendengehakt
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Dit heerlijke gehakt van tamme boerderij eend geeft een twist aan uw gerechten. Een stuk eendenborst van eenden die hun eten bij elkaar scharellen en dat is terug te proeven. Eendengehakt kan in gerechten de varkens- en rundergehakt vervangen of gebruikt worden als vulling van gevogelte.
Boerderij eendenpoulet
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Met de tamme eendenpoulet zet u eenvoudig een mooie stoofschotel van eend op tafel. Of wat dacht u van een klassieke Franse cassoulet? Door zijn specifieke smaak geeft het een heerlijk aroma aan uw gerechten.
Grote boerderij eendenbout
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Deze prachtige eendenbouten komen van eenden die vrij op de boerderij lopen. Door het vrij lopen van de eenden kunnen deze een verfijnde smaak ontwikkelen mede door de veelzijdigheid van de voeding. Het vlees neigt qua smaak licht naar wild gevogelte en is dan ook vol van smaak. Deze eendenbouten zijn zeer geschikt om mooi goudbruin op het huidje te bakken. Ook is het een mooi stukje gevogelte voor Canard à l’orange.
2 stuks wegen ongeveer 700 tot 850 gram.
Parelhoenfilet met vel
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Een heerlijk stukje vlees, dat qua smaak net even wat spannender is dan kip. Het mooie van deze Parelhoen filet is dat de huid er nog op zit, zodat deze mooi goudbruin krokant gebakken kan worden.
1 parelhoenfilet weegt ongeveer 130 gram.
Parelhoen panklaar
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Smakelijk Frans parelhoender van een rustiek ras, klaar om gebraden te worden. Parelhoen is mager vlees dat net wat ‘wilder’ dan kip, en net wat ’tammer’ dan fazant smaakt.
Kalkoengehakt
Vers gehakt van boerderij kalkoen, die veel ruimte heeft gehad om vrij te kunnen rondlopen. Dankzij deze vrijheid, in combinatie met een veelzijdig, natuurlijk dieet, ontwikkelt het vlees een verfijnde smaak. Daarnaast is het ook nog erg mager en gezond. Lekker om burgers of gehaktballetjes van te kneden, of voor in pastagerechten.
Kalkoenpoulet
Deze sappige poulet bestaat uit de afsnijdsels van de kalkoen van wild en gevogelte specialist. De poulet leent zich uitstekend voor wokgerechten en stoofpotten.
Kalkoenbiefstuk
Deze biefstuk van de kalkoen wordt gesneden uit de borstfilets door onze Wild en gevogelte specialist Pieter van Meel. Het vlees van de kalkoen is steviger en heeft een grove structuur. Het veelzijdige biefstukje past in vele variaties.
Boerderijkippenburger
Deze mooie stevige burger van boerderijkippenvlees, heeft een heerlijke sappige bite. Bak de burger in de koekenpan of op de barbecue serveer het met knapperige sla en brioche.