Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Hertenbout zonder been

Hertenbout zonder been

Hertenbout is een van de mooiste delen van het dier, omdat het meer gewerkt heeft tijdens het leven van het hert. De bout kan heerlijk als gebraad in de oven garen met winterse smaken.

 

Hertenrugmedaillon

Hertenrugmedaillon

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Dit Nederlandse hertenvlees is fijn van draad en heeft een mooie wildsmaak. De rugmedaillon wordt vakkunddig uitgesneden door onze wildleverancier Pieter van Meel uit de dunne lende. Hertenmedaillon is een zeer verfijnd stukje vlees en daarom geschikt voor een korte bereiding. Heerlijk met bijvoorbeeld een mooie jus van port en sjalotten.

 

Hertenrugfilet panklaar

Hertenrugfilet panklaar

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Heerlijke hertenrugfilet van wildleverancier Pieter van Meel.

Haaspoulet

Haaspoulet

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Schouderpoulet van Hollandse haas. Hazenvlees is bruinachtig rood en heeft een wat zoete wildsmaak. Dit pouletvlees is geschikt om te stoven, en smaakt heerlijk in een winterse wildschotel.

Tamme konijnengehakt

Tamme konijnengehakt

Konijn is van nature mals, mager en eiwitrijk, wat het heel gezond en licht verteerbaar maakt. Het vlees van het tamme konijn is wat sappiger dan dat van het wilde konijn, en heeft een zachtere smaak. Maak er lekkere pasteitjes of worsten van, of zet er een bijzondere bolognesesaus mee op tafel!
Tamme konijnenpoulet

Tamme konijnenpoulet

Konijn is van nature mals, mager en eiwitrijk, wat het heel gezond en licht verteerbaar maakt. Het vlees van het tamme konijn is wat sappiger dan dat van het wilde konijn, en heeft een zachtere smaak. Dit pouletvlees is geschikt om langzaam te garen, en smaakt heerlijk in een winterse stoofschotel of soep.

Tamme konijnenbout

Tamme konijnenbout

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Tamme Hollandse konijnenbout van onze wild leverancier Pieter van Meel. Het vlees van een tam konijn is malser en minder sterk van smaak dan dat van een wild konijn. Konijnbout is lekker om te bakken, braden of konfijten.

Tamme ganzenfilet met vel

Tamme ganzenfilet met vel

De filet van tamme gans is afkomstig van wild en gevogelte specialist Pieter van Meel. Dit smaakvolle stukje vlees is stevig van structuur en extra lekker als het vel krokant wordt gebakken.

Eendenhart

Eendenhart

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Boerderij eendenmaag (ontdooid)

Boerderij eendenmaag

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Eendenmaag heeft de heerlijk specifieke eendensmaak en is stevig van structuur. De maagjes zijn eenvoudig te bereiden, door ze te bakken voor door een salade of te konfijt in eigen vet of ganzenvet.