Hertenbout is een van de mooiste delen van het dier, omdat het meer gewerkt heeft tijdens het leven van het hert. De bout kan heerlijk als gebraad in de oven garen met winterse smaken.
Hertenbout is een van de mooiste delen van het dier, omdat het meer gewerkt heeft tijdens het leven van het hert. De bout kan heerlijk als gebraad in de oven garen met winterse smaken.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Dit Nederlandse hertenvlees is fijn van draad en heeft een mooie wildsmaak. De rugmedaillon wordt vakkunddig uitgesneden door onze wildleverancier Pieter van Meel uit de dunne lende. Hertenmedaillon is een zeer verfijnd stukje vlees en daarom geschikt voor een korte bereiding. Heerlijk met bijvoorbeeld een mooie jus van port en sjalotten.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Heerlijke hertenrugfilet van wildleverancier Pieter van Meel.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Schouderpoulet van Hollandse haas. Hazenvlees is bruinachtig rood en heeft een wat zoete wildsmaak. Dit pouletvlees is geschikt om te stoven, en smaakt heerlijk in een winterse wildschotel.
Konijn is van nature mals, mager en eiwitrijk, wat het heel gezond en licht verteerbaar maakt. Het vlees van het tamme konijn is wat sappiger dan dat van het wilde konijn, en heeft een zachtere smaak. Dit pouletvlees is geschikt om langzaam te garen, en smaakt heerlijk in een winterse stoofschotel of soep.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Tamme Hollandse konijnenbout van onze wild leverancier Pieter van Meel. Het vlees van een tam konijn is malser en minder sterk van smaak dan dat van een wild konijn. Konijnbout is lekker om te bakken, braden of konfijten.
De filet van tamme gans is afkomstig van wild en gevogelte specialist Pieter van Meel. Dit smaakvolle stukje vlees is stevig van structuur en extra lekker als het vel krokant wordt gebakken.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Eendenmaag heeft de heerlijk specifieke eendensmaak en is stevig van structuur. De maagjes zijn eenvoudig te bereiden, door ze te bakken voor door een salade of te konfijt in eigen vet of ganzenvet.