Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Reebout met been

Reebout met been

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

De reebout is naast de reerug het mooiste deel van de ree. De bout heeft iets meer gewerkt tijdens het leven van de ree waardoor de structuur wat steviger is maar bomvol smaak zit. Dit neigt naar een middelkrachtige wildsmaak. het is fantastisch om met een klein gezelschap heerlijk van de reebout te genieten en aan tafel aan te snijden.

Tip van de chef: Braad de reebout goudbruin aan in de pan met een goede klont boter en gaar de bout gedurende 1,5 uur op 125 graden. Uiteraard kan er gevarieerd worden met toevoegingen van smaken in de oven.

Reerugfilet

Reerugfilet

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Heerlijke reerugfilet van wildleverancier Pieter van Meel. Dit vlees heeft een heel fijne structuur en een delicate smaak. Reeën zijn zeer selectief wat betreft hun voedsel; ze eten alleen de beste gewassen, blaadjes, bessen en knoppen. En dat is te proeven aan hun malse, zachte vlees. Bij het bereiden van het vlees mag het van binnen wel een beetje rosé blijven. Of maak er een heerlijke Ree Wellington mee!

De reerugfilet is een stuksartikel, het gewicht kan verschillen.

Reezadel

Reezadel

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Het meest malse en zachte stuk vlees van de ree. Zelden zal u zo mals en zacht vlees geproefd hebben. een prachtige fijne structuur en een delicate wildsmaak. Deze smaak heeft de ree ontwikkeld door het voedsel wat ze in de bossen vinden zoals nootjes, knopjes en zachte blaadjes.

tip van de chef: Het vlees dichtschroeien kort verder garen in de oven en mooi rosé serveren. Eventueel een mooie fles rode wijn erbij!

Hertenkalf biefstuk

Hertenkalf biefstuk

Heerlijk mals biefstukje van het hertenkalf van wild en gevogelte specialist Pieter van Meel. Een mooi product uit het wildseizoen.

Herten gehakt

Herten gehakt

Dit hertengehakt is een heerlijke najaarsvariatie op runder- of varkensgehakt. Het vlees is afkomstig van damherten uit de Amsterdamse Waterleidingduinen, is vrij/zeer mager en heeft een zachte, subtiele wildsmaak. Maak er mooie burgers of balletjes van, of gebruik het om een lekkere wildlasagne op tafel te zetten!

Hertenpoulet

Hertenpoulet

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Dit Nederlandse hertenvlees, afkomstig van onze wildleverancier Pieter van Meel, is fijn van draad en geeft een mooie wildsmaak aan gerechten. Dit pouletvlees is de ideale basis voor een herfstige stoofschotel – lekker met een mooi glas rode wijn!

Hertensucade

Hertensukade

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Dit Nederlandse hertenvlees is fijn van draad en heeft een mooie wildsmaak. De sucade wordt vakkunddig uitgesneden door onze wildleverancier Pieter van Meel. Hertensucade smaakt heerlijk in een stoofschotel met herfstgroenten en een mooie fles rood!

 

Herten boutrollade

Hertenboutrollade

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

De rollade, vakkundig gesneden uit de schouder van het hert, is opgerold en geknoopt. Het zachte donkerrode vlees kunt u heerlijk in de oven braden. Serveer het met winterse groenten of fruit.

Hertenossobuco

Hertenossobuco

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Hollands hertenvlees met een mooie en verfijnde wildsmaak. Ossobuco is een schijf schenkel van het vleesrijke bovenste deel van de achterpoot. Traditioneel wordt ossobuco met kalfsschenkel gemaakt, maar ook met hert kunt u hier een heerlijk gerecht mee maken.

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.

Dit Nederlandse hertenvlees is fijn van draad en geeft een mooie wildsmaak aan gerechten. De biefstuk wordt vakkunddig uitgesneden door onze wildleverancier Pieter van Meel uit de dikke bil. Hertenbiefstuk is geschikt voor een korte bereiding en heerlijk met bijvoorbeeld een mooie jus van port en sjalotten.