Waldo Chocolade- whiskeytaart
WALDO bakt in zijn atelier verrukkelijke verwennerijen, zoals chocolade-whiskey taartjes. Zalig, zoet gebak dat smelt op de tong en verleid met de stoere smaak van gerookte amandel en een drup whiskey. Per twee verpakt, dus lekker om (niet) te delen bij de koffie of als dessert.
Diavolio olijfolie met chilipeper en oregano
Volle, extra vierge olijfolie uit Zuid-Italië, op smaak gebracht met oregano van Sardinië en heerlijk heet door peperoncino uit Calabrië. Deze pittige olijfolie is verrukkelijk als brooddip, maar hiermee geeft u een gerecht ook simpel en snel extra veel smaak. Een goeie drup in de pastasaus of over een knapperige pizza en buon appetito!
Rice me up | Natuurrijst Biologisch
In de uitlopers van de Italiaanse Alpen groeien deze volkoren rijstkorrels op de velden van een biologisch familiebedrijf in Piëmont. De ronde, losse korrel van Rice Me Up is perfect om een rijke risotto te bereiden, smakelijk met paddenstoelen door de lichtzoete smaak. Maar ook erg lekker in salades en bij vlees- of visgerechten of in een stevige soep.
Rice me up | Risottorijst Biologisch
Met veel liefde en geduld roeren in de pan is het op één na belangrijkste voor een romige risotto. Maar met stipt bovenaan staat het gebruiken van de juiste korrel! Deze biologische carnaroli rijst van Rice Me Up neemt veel vocht op en is perfect om beetgaar te koken. Gebruik dus een mooie wijn, trek zelf bouillon en buon appetito! Verrukkelijk met warmgerookte zalm of gemengde wilde paddenstoelen.
Madeleines bakvorm, hartjes
Met deze mal bakt u in een handomdraai goudbruine madeleines! Deze Franse koekjes hebben normaal een kenmerkende schelpvorm, maar liefde gaat door de maag – bak ze dus eens in hartvorm! Madeleines zijn versgebakken het allerlekkerst met een gekaramelliseerd, krokant randje en een zachte, zoete binnenkant. Het voordeel van een siliconen bakvorm is dat de madeleines gelijkmatig garen, omdat het de warmte goed geleidt.
tarwe-rogge ASbrood mini ontd
Landloperke Lochtenberg
Bij de Lochtenberg in het Kempense Merksplas, worden rauwmelkse kazen gemaakt volgens eeuwenoude traditie. Op deze melkveehouderij grazen koeien in weilanden die verrijkt zijn met inheemse kruiden. Die zorgen voor een unieke smaak van de melk en dus ook van deze roodflora kaas! Bij deze kaasmakerij gaat het niet om de kilo’s, maar juist om de smaak. Ze houden alles bewust kleinschalig. De melk gaat nog op lichaamstemperatuur van de koeien in de kaastobbe. Alle kazen rijpen er in een natuurkorst. Landloperke is een hemels romige lepelkaas gemaakt met plantaardig stremsel en gewassen korst.
Fransje
De eerste kaas gemaakt van de melk van koeien van Lindenhoff! Deze kaas van Mathilde wordt gemaakt van de gepasteuriseerde melk van blaarkopkoeien van onze boer Dirco uit Baambrugge. De kaas wordt lactisch gestremd – zoals geitenkaasjes vaak ook gestremd worden – maar door de bijzondere rijkheid van de biologische melk is de kaas zeer romig en vol van smaak. Dit kaasje mag wat blauwe schimmel ontwikkelen tijdens het rijpen en is gerijpt tussen 2 tot 4 weken op z’n lekkerst.
Lindenhoff Paté Borrelbox
Een perfecte borrel met paté! In deze box vind u er twee: uit de keuken van Lindenhoff én van onze wildslagerij. Onze slagers van Pieter van Meel maakten een heerlijke paté van Veluws hert en kers en amandel. De tweede pâté en croûte, met varkenslever en- bouillon, is omhuld met een knapperig, kruimelig korstdeeg en extra op smaak gebracht met prachtige groene pistachenootjes en specerijen. Serveer de paté met vers afgebakken stokbrood en geroosterde pistachenootjes in schil – genieten!
De selectie:
Wij kiezen ervoor om alle boxen zo duurzaam mogelijk bij u thuis te brengen. Daarom ontvangt u de producten in een doos gemaakt van gerecyclede materialen – deze kan worden hergebruikt en zorgt ervoor dat uw producten veilig en vers aankomen. Heeft u nog overige boodschappen besteld? Dan ontvangt u deze los naast de box. Zo gebruiken we alleen de nodige verpakking!