De Jimmy Pie is gemaakt met onze boerenkool, smaakvolle knoflookolie, paddenstoelen en ingelegde groene pepers op een knapperige zuurdesembodem. In de oven smelt de milde Comté Fruité Fort St.Antoine tot ’t zalig zacht is. Fijn om doordeweeks snel op tafel te zetten, maar ook een verrukkelijke verrassing voor uw gasten in het weekend!
Bij het Amsterdamse Euro Pizza weten ze precies hoe ’t moet. Pizza maakt u met de hand én eet u het liefst als-ie net uit de oven komt. En daar doen ze nog een schepje bovenop door ze te beleggen met ingrediënten van Lindenhoff, op huisgemaakte zuurdesembodems met Nederlandse bloem van korenmolen De Zandhaas en Italiaanse bloem Caputo. Ze pakken de pizza’s net na het bakken voor u in, zodat u ze in de vriezer kunt bewaren. Ontdek wat uw favoriete pizza is, leg een voorraadje aan en geniet van de beste pizza’s wanneer u maar wilt – thuis aan tafel, als in een restaurant!
Margheritó? Zeker! Want bij Euro Pizza mengen ze de smaakbom miso door de tomatensaus van hun Margherita – mmm! Dutch wordt-ie van ons selderijblad en ricotta van Twentse melk. In de oven smelt de rauwmelkse koekaas Remeker Ryp tot ’t heerlijk zacht is. Een verwennerij bij de borrel in het weekend of fijn snel op tafel op een doordeweekse avond.
Bij het Amsterdamse Euro Pizza weten ze precies hoe ’t moet. Pizza maakt u met de hand én eet u het liefst als-ie net uit de oven komt. En daar doen ze nog een schepje bovenop door ze te beleggen met ingrediënten van Lindenhoff, op huisgemaakte zuurdesembodems met Nederlandse bloem van korenmolen De Zandhaas en Italiaanse bloem Caputo. Ze pakken de pizza’s net na het bakken voor u in, zodat u ze in de vriezer kunt bewaren. Ontdek wat uw favoriete pizza is, leg een voorraadje aan en geniet van de beste pizza’s wanneer u maar wilt – thuis aan tafel, als in een restaurant!
Alles voor een vakantiegevoel in één box! Sluit uw ogen en waan u aan zee – en dat gewoon thuis! Kook de mosselen in het Lindenhoff Farmhouse Ale bier met prei en bospeen, bak het knapperige stokbrood af, besmeer royaal met boerenroomboter en snijd de aromatische Italiaanse citroenen in parten. Zet de pan gezellig op tafel, schenk een glas in en gebruik de schelp om de mossel op de pakken en in de citroen mayonaise te dippen. Een zomers feestmaal voor twee!
In deze box:
- 2 kg mosselen
- Boerenroomboter
- Rustiek stokbrood van vanmenno, om af te bakken
- Verse platte peterselie
- Prei
- Sorrento citroen
- Bospeen
- Maerssener gagelblond bier, 1 fles
- Lindenhoff knoflook mayonaise
Maak uw mosseldiner compleet met een passende wijn of een Lindenhoff biertje
Een droge witte wijn. In de geur rijp licht tropisch fruit, iets kruidig en ondersteunende minerale tonen. In de smaak fruit, minerale nuances, nootachtig, verfijnde kruidigheid en zachte zuren.
Bij Lindenhoff zijn we groot fan van vlees van authentieke rassen, rauwmelkse kazen en groenten uit het seizoen maar ook van bier. Helemaal met authentieke smaak en gebrouwen door Brouwerij de Vecht. De stoere lichtkruidige Maerssener Gagelblond is gebrouwen met gagel. Gagel is een kleine zeer aromatische geurende struik die vroeger gebruikt werd om de houdbaarheid van bier te verlengen. Tegenwoordig zorgt gagel voor een mooi bittertje naast de mooie caramelaroma’s in dit bier.
Een strandvakantie voor thuis in één box! Sluit uw ogen en waan u aan de kust. Kook de mosselen in het kruidige bier met prei en bospeen, bak het knapperige stokbrood af, besmeer royaal met boerenroomboter en snijd de aromatische Italiaanse citroenen in parten. Zet de pan gezellig op tafel, schenk een glas in en gebruik de schelp om de mossel op de pakken en in de knoflook mayonaise te dippen. Een zomers feestmaal voor vier!
In deze box:
- 4 kg mosselen
- Boerenroomboter
- Twee rustieke stokbroden van vanmenno, om af te bakken
- Verse platte peterselie
- Prei
- Sorrento citroen
- Bospeen
- Lindenhoff knoflook mayonaise
- Maerssener gagelblond bier, 2 flesjes
Maak uw mosseldiner compleet met een passende wijn of een Lindenhoff biertje
Een droge witte wijn. In de geur rijp licht tropisch fruit, iets kruidig en ondersteunende minerale tonen. In de smaak fruit, minerale nuances, nootachtig, verfijnde kruidigheid en zachte zuren.
Maerssener Gagelblond bier
Bij Lindenhoff zijn we groot fan van vlees van authentieke rassen, rauwmelkse kazen en groenten uit het seizoen maar ook van bier. Helemaal met authentieke smaak en gebrouwen door Brouwerij de Vecht. De stoere lichtkruidige Maerssener Gagelblond is gebrouwen met gagel. Gagel is een kleine zeer aromatische geurende struik die vroeger gebruikt werd om de houdbaarheid van bier te verlengen. Tegenwoordig zorgt gagel voor een mooi bittertje naast de mooie caramelaroma’s in dit bier.
2kg mosselen met 2 sauzen.
Buitenaards lekker, deze Mesjokke bean-to-bar reep van The Chocolate Explorers, maar gewoon gemaakt in Utrecht! Stardust is een melkchocolade van eerlijke cacao uit Madagascar en weipoeder van Europese melkveehouderijen, waarbij de nadruk ligt op de smaak van cacaobonen met zo min mogelijk toevoegingen – de smaak hiervan is fruitig, met een hint van zout en karamel.
The Chocolate Explorers nemen u mee op reis. De Mesjokke Swingin’ Sunrise is een bean-to-bar reep pure chocola met ook enkel pure smaken – complex, rood fruit met een zuurtje, warme tonen van donkere chocolade en kruiden met een zachte finish. Via de kleinschalige boeren in Kilombero vallei in Tanzania zijn de cacaobonen via direct trade naar een lokaal fermentatiecentrum gegaan, om vervolgens helemaal in Utrecht geroosterd, vermalen en getempereerd te worden, gemengd met rietsuiker uit Paraguay. Aan elke reis komt een eind en van deze reep is dat bij u thuis – geniet!
Vergis u niet – blonde chocola is niet hetzelfde als wit en misschien nog wel veel smakelijker! De Mesjokke Natural Blonde van The Chocolate Explorers heeft een prachtige karamelkleur en een hele eigen smaak – diep met een hint van anijs. Gemaakt met natuurlijk cacaoboter uit de Dominicaanse Republiek en nog rijk aan cacao aroma’s. Aan deze chocola zijn geen onnodige smaakmakers toegevoegd en is licht zoet door de biologische suiker van de Arenga palm uit de Minahasa regio van Noord Sulawesi, Indonesië. Doordat de suiker collectief geproduceerd is worden er minder bomen gekapt.
Lekker uit de oven, maar nóg smakelijker van de barbecue. Deze boerderijkipvleugels zijn al gebraden en dus snel klaar van de grill. De kip heeft veel ruimte gehad om vrij te kunnen rondlopen en haar lange leven kunnen smullen van een plantaardig dieet – dat is te proeven! De chefs bij poelier Pieter van Meel zijn voor u aan de slag gegaan en hebben de vleugels verrukkelijk op smaak gebracht met cajunkruiden. Maak er zelf een frisse saus bij en smullen maar!