Tinteling melk/puur/cacao/wit
Chocolade lolly
Baton de Coco
Sinasschil
Engadiner
Runder biefstukpuntjes (kopie) slagerijbox
Heerlijk om kort te wokken in Aziatische gerechten of Boeuf Stroganoff.
Special | Nederlandse burrata
In Purmerend gebeurt iets bijzonders. Hier maken Roberto Cimino en Ornella Parascandolo op ambachtelijke wijze hun eigen authentieke mozzarella en burrata van rauwe Nederlandse buffelmelk. Mozzarella en burrata zijn hun specialiteiten: Ornella is afkomstig uit Campana, de regio waar de traditionele mozzarella di bufala vandaan komt, en Roberto komt uit het zuidelijke Puglia, waar burrata zijn oorsprong vindt. De burrata wordt gemaakt met ongepasteuriseerde buffelmelk uit Nederland. Dat er rauwe melk gebruikt is proef je echt terug in de kaas. De verse melk is een echt natuurproduct, wat betekent dat de samenstelling steeds weer kan variëren. In de zomer is de melk wat zuurder, en in de winter juist wat vetter.
De burrata wordt exclusief bezorgd op vrijdag of zaterdag.
Polpa di Pomodoro van spunzillo tomaten
Aan de voet van de Vesuvius groeit de spunzillo – de ster van dit bijzondere blik tomaten van Italianavera. De rode, puntige tomaatjes worden direct na het oogsten in hun eigen sap ingeblikt, waardoor dit een perfect ingrediënt is om gerechten de intense smaak van aromatische verse tomaten te geven en u in Italië te wanen. Het is dan ook erg lekker op bruschetta en pizza!
Polpa di Pomodoro
Italiaans eten draait om verse ingrediënten van de allerbeste kwaliteit en het juiste product voor een gerecht. Gaat u saus maken? Dan wilt u tomatenblokjes die gelijkmatig garen, met een rijke smaak. Deze gepelde tomaten zijn direct na de oogst in dikkere blokjes gesneden en ingeblikt in vol tomatensap. Zo maakt u elke pastasaus lekker én snel klaar!